Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy A6s με οθόνη 6 ιντσών και μνήμη 6GB RAM

Τα smartphones της Samsung μεσαίας εμβέλειας δεν κάνουν συνήθως πολύ θόρυβο με φήμες και διαρροές πριν παρουσιαστούν επίσημα, αλλά το Galaxy A6s (γνωστό ως Galaxy P30) είναι πολύ ξεχωριστό από αυτή την άποψη. Δυστυχώς, η πρώιμες φήμες σχετικά με την συσκευή που ανοίγει το δρόμο για το Galaxy S10 του επόμενου έτους με τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη έχει αποδειχθεί ψεύτικη.Ακόμα, ήμασταν περίεργοι να δούμε τι θα κάνει η Samsung ώστε το Galaxy A6s να ξεχωρίσει από το Galaxy A6 και το A6 +, το οποίο έχει ήδη φθάσει στο φως, χάρη στο ινστιτούτο Tenaa της Κίνας που είναι ισοδύναμο με την FCC. Το κέντρο πιστοποίησης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού είχε δημοσιεύσει αποκαλυπτικές εικόνες προϊόντων την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το SM-G6200 προφανώς χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD IPS 5,99 ιντσών με ανάλυση 2160 x 1080.

,Αυτός βέβαια είναι ένας ελαφρώς χαμηλότερος αριθμός εικονοστοιχείων από το 6-ιντσών AMOLED Galaxy A6 + (2018), το οποίο προσφέρει ανάλυση 2220 x 1080. Από την άλλη πλευρά, το Samsung Galaxy A6s θα έρθει με μια μεγάλη μνήμη RAM 6GB, γενναιόδωρες επιλογές αποθήκευσης 64 και 128GB, καθώς και έναν ανώνυμο επεξεργαστή που φτάνει μέχρι τα 2,2 GHz, ο οποίος μπορεί να είναι Snapdragon 660 ή 710.Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι μια σταθερή αναβάθμιση σε σχέση με τον Snapdragon 450 μέσα στο A6 +, αν και δεν είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο ισχύει και για τις διπλές κάμερες που βλέπουν προς τα πίσω, που αναφέρονται ως συνδυασμός 12 και 2MP αισθητήρων απεικόνισης, σε σύγκριση με τους 16 + 5MP φακούς στο πίσω μέρος του A6 +.

Το Galaxy A6s από την άλλη δεν εντυπωσιάζει από την άποψη των selfies, με ένα απλό 5MP μπροστινό shooter. Επίσης τρέχει το Android 8.1 Oreo στην πλευρά του λογισμικού και συσκευάζει μια αξιοπρεπή αλλά όχι τόσο εντυπωσιακή μπαταρία 3.300 mAh. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να μάθουμε περισσότερα για την ημερομηνία διαθεσιμότητας του smartphone και ίσως μερικές πληροφορίες για την τιμή του.

Πηγή: Tenaa

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks