Τα καλύτερα παιχνίδια battle royale όπως PUBG Mobile ή Fortnite στο Android!

Το Fortnite και το PUBG Mobile είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για Android. Και τα δύο παιχνίδια έχουν εκατομμύρια παίκτες και είναι επίσης δύο από τα καλύτερα παιχνίδια shooter πρώτου προσώπου διαθέσιμα στο android. Ωστόσο, δεν είναι για όλους. Μερικοί παίκτες μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν κάτι άλλο σε αυτό το είδος παιχνιδιού. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτό! Εδώ είναι τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια battle royale στο Android αυτή τη στιγμή.

Conflict.io

Το Conflict.io είναι ένα αρκετά βασικό παιχνίδι battle royale. Έχει όλα τα επιθυμητά στοιχεία. Παίζεται σε ένα χάρτη με ένα σωρό παίκτες. Όλοι οι παίχτες σκοτώνουν ο ένας τον άλλο μέχρι να παραμείνει μόνο ένας. Το παιχνίδι διαθέτει μάχες 35 παικτών, αρκετά όπλα, απλά χειριστήρια και πολλά άλλα. Υπάρχουν ορισμένα περιστασιακά προβλήματα καθυστέρησης και συνδεσιμότητας. Ωστόσο, είναι ένα προσιτό παιχνίδι στον κόσμο του battle royale. Είναι ένας τίτλος freemium, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια battle royale είναι. Οι προγραμματιστές προφανώς εργάζονται για τη σταθερότητα του δικτύου σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Download Google Play

Creative Destruction

Το Creative Destruction είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το Fortnite. Στην πραγματικότητα, θεωρούμε ότι είναι ένας κλώνος του. Ωστόσο, είναι ένας αξιοπρεπής κλώνος. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα μεγάλο χάρτη με ποικίλα τοπίων και αγώνες 100 ατόμων. Μπορείτε να κατασκευάσετε και να καταστρέψετε πράγματα. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε σε τρίτη ή πρώτη προοπτική. Θεωρήσαμε ότι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Το παιχνίδι τρέχει καλά σε μερικά μεσαία και χαμηλού κόστους τηλέφωνα. Επιπλέον, έχει το περιστασιακό σφάλμα. Ωστόσο, η εμπειρία ήταν ακόμη αρκετά καλή στις δοκιμές μας.

Download Google Play

Garena Free Fire

Το Garena Free Fire είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μάχης royale. Είναι παράξενο ότι δεν έχει συζητηθεί τόσο πολύ όπως το Fortnite ή το PUBG βασιζόμενοι στα 100 εκατομμύρια λήψεις του. Το παιχνίδι περιλαμβάνει παιχνίδια δέκα λεπτών με έως και 50 συμμετέχοντες. Μπορείτε να παίξετε solo, duo και επίσης να δημιουργήσετε ομάδες τεσσάρων ατόμων με φωνητική συνομιλία. Οι δοκιμές μας πήγαν εκπληκτικά καλά. Τα γραφικά είναι αξιοπρεπή και το παιχνίδι τρέχει ομαλά. Η φόρτωση του είναι πραγματικά αρκετά γρήγορη. Είναι ένα παιχνίδι freemium, το οποίο θεωρούμε ότι είναι από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια battle royale για android.

Download Google Play

Knives Out

Τα Knives Out είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι battle royale στο κινητό. Διαθέτει πολλούς ίδιους μηχανισμούς με αυτούς που βλέπετε σε άλλα παιχνίδια. Σας πετάει σε ένα χάρτη και προσπαθείτε να επιβιώσετε εναντίον όλων. Το παιχνίδι διαθέτει solo και ομαδικό παιχνίδι, ποικίλους χάρτες και πολλά όπλα. Βέβαια έχει ένα πρόβλημα με τους παίκτες που παραβιάζουν τους κανόνες και μερικά θέματα συνδεσιμότητας. Είδαμε περισσότερα παράπονα γι 'αυτό από περισσότερο από τα άλλα. Είναι όμως μια αξιοπρεπής εμπειρία, αλλά θα μπορούσαμε να προτείνουμε κάποιο από τα άλλα πριν από αυτό.

Download Google Play

Rules of Survival

Το Rules of Survival είναι ένας άλλος κλώνος PUBG με πολλά ίδια στοιχεία. Πέφτετε από ένα αεροπλάνο, βρίσκετε πράγματα και σκοτώνετε ανθρώπους όπως γίνεται σε όλα αυτού του είδους. Αυτό έχει κάποια επιπλέον όπλα, οχήματα και αγώνες με 120 παίκτες. Είναι λίγο λιγότερο σύνθετο από τα περισσότερα παιχνίδια battle royale, αλλά αυτό προσθέτει επίσης ένα στοιχείο χάους για το καλύτερο ή για το χειρότερο. Έχει προβλήματα σταθερότητας και καθυστέρησης όπως τα περισσότερα άλλα παιχνίδια. Μερικοί αγώνες ήταν πιο διασκεδαστικοί από κάποια άλλα του είδους. Είναι επίσης ένα παιχνίδι freemium όπως τα περισσότερα. Είναι διαφορετικό, αλλά όχι πολύ.

Download Google Play

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα