Οι χρήστες των iPhone XS και XS Max αναφέρουν τώρα και θέματα φόρτισης

Ορισμένοι ιδιοκτήτες iPhone XS και XS Max έχουν ήδη αναφέρει μια σειρά ζητημάτων συνδεσιμότητας σχετικά με τα smartphones. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες αναφορές, φαίνεται ότι τα ζητήματα δεν σταματούν εκεί. Όπως δημοσιεύτηκε στα επίσημα φόρουμ της Apple και από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το δημοφιλές κανάλι UnboxTherapy του YouTube, πολλοί χρήστες iPhone XS και XS Max αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις συσκευές τους όταν πρόκειται για ενσύρματη φόρτιση.


  

Εάν όλα λειτουργούν σωστά, η οθόνη στα αδρανή μοντέλα iPhone XS και XS Max πρέπει να ανάβει μόλις συνδεθεί ένα καλώδιο Lightning. Παρομοίως, πρέπει να αναπαραχθεί ένας μικρός ήχος για να σηματοδοτήσει ότι η φόρτιση έχει αρχίσει. Ωστόσο, με ορισμένα μοντέλα, αυτό δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, παρόλο που συνδέονται, τα smartphones που επηρεάζονται δεν φορτίζουν καν. Προκειμένου να ξεκινήσει η φόρτιση, οι χρήστες αναγκάζονται να χτυπούν 2 φορές στην οθόνη. Δυστυχώς, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και αυτό δεν λειτουργεί, καθώς οι συσκευές απλά δεν φορτίζονται.

Εκτός από αυτά τα σενάρια, ορισμένοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι, ενώ οι συσκευές αναφέρουν προσωρινά ότι φορτίζουν, στην πραγματικότητα δεν το κάνουν και θα σταματήσουν να εμφανίζουν αυτές τις πληροφορίες σύντομα μετά. Αναμφισβήτητα, όμως, τα μοντέλα που επηρεάζονται χειρότερα είναι αυτά που παγώνουν εντελώς μόλις συνδεθεί το καλώδιο φόρτισης. Εξαιτίας αυτού, το πάτημα του κουμπιού Power για την αφύπνιση δεν αποτελεί πλέον επιλογή.Σε αυτό το σημείο, εξακολουθεί να μην είναι σαφές γιατί συμβαίνουν αυτά τα ζητήματα φόρτισης, παρόλο που ένα λογισμικό σφάλμα φαίνεται να είναι η πιο πιθανή αιτία. Ανεξαρτήτως, οι εξαιρετικά υψηλές ετικέτες τιμών αυτών των συσκευών σημαίνουν ότι τέτοια θέματα είναι απλά απαράδεκτα, ειδικά από μια εταιρεία με το επίπεδο εμπειρίας που έχει η Apple.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα