Το Razer Phone 2 διαρρέει νέο render αποκαλύπτει την πίσω πλευρά του τηλεφώνου

Τον επόμενο μήνα, θα δούμε την πρεμιέρα του gaming τηλεφώνου δεύτερης γενιάς της Razer - το Razer Phone 2. Έχουμε ήδη δει ένα υποτιθέμενο render της νέας συσκευής πριν από την ανακοίνωση της 10ης Οκτωβρίου. Δυστυχώς, αυτό το πλάνο μας άφησε πόθο για περισσότερα, αφού έδειξε ότι το νέο Razer Phone φαίνεται σχεδόν ταυτόσημο με τον προκάτοχό του από αυτή τη γωνία.


 

Ωστόσο, είμαστε ευτυχείς να πούμε ότι οι τελευταίες διαρροές παρέχουν τελικά περισσότερες πληροφορίες. Πριν από μερικές ώρες, ο αξιόπιστος Evan Blass έκανε ανάρτηση στο Twitter για να μοιραστεί την παρακάτω εικόνα:

Όπως μπορείτε να δείτε, το νέο render αναδεικνύει το επερχόμενο smartphone και από τις δύο πλευρές. Το μέτωπο είναι αρκετά συμβατό με αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα καθώς βλέπουμε την πίσω πλευρά του Razer Phone 2.

Για αρχή, η εγκατάσταση διπλής κάμερας μετακινήθηκε σε ένα πιο κεντρικό σημείο, ακριβώς επάνω από το λογότυπο της Razer. Το μοντέλο πρώτης γενιάς είχε την εγκατάσταση του στην επάνω αριστερή γωνία. Το ίδιο το περίβλημα έχει επίσης επανασχεδιαστεί, όπως και το φλας LED που βρίσκεται πλεον μεταξύ των δύο αισθητήρων.Το ίδιο το λογότυπο της Razer φαίνεται να είναι πιο λαμπερό, γεγονός που μπορεί να είναι ένδειξη ότι η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το λογισμικό Chroma RGB για να διακοσμήσει το gadget με μερικά ενδιαφέροντα πολύχρωμα εφέ. Παρόλο που οι πληροφορίες είναι ανεπίσημες, ο Evan Blass δήλωσε στη συνέχεια ότι το έμβλημα της Razer θα φωτιστεί αυτή τη φορά.

Τέλος, η πίσω πλευρά δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι η Razer είτε θα κολλήσει στην πλαϊνή μονάδα που βρίσκεται στο μοντέλο πρώτης γενιάς ή πιθανώς θα αγκαλιάσει τη νέα τάση και θα επιλέξει να το τοποθετήσει μέσα στην οθόνη.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα