Η SEGA θα ξεκινήσει το Football Manager 2019 Mobile στις 2 Νοεμβρίου

Το Football Manager συνεχίζεται φέτος με ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, σε PC, κονσόλες και φορητές συσκευές, όπως ανακοίνωσε σήμερα η SEGA. Το Football Manager 2019 Mobile & Football Manager 2019 Touch φέρνει πολλές νέες δυνατότητες παιχνιδιού και βελτιώσεις σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας VAR και goal-line, καθώς και της επίσημης άδειας Bundesliga.Το σύνολο των χαρακτηριστικών για τις προπονήσεις έχει αναδιοργανωθεί για να δώσει στους παίκτες περισσότερο έλεγχο όταν προετοιμάζονται για ένα νέο παιχνίδι και θέλουν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο. Μια νέα ενότητα θα περιλαμβάνει πολλές επιλογές που δεν ήταν διαθέσιμες στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς και συνεδρίες και προγράμματα που θα βοηθούσαν τους managers να αποκομίσουν τα μέγιστα από τους ανώτερους παίκτες και να αναπτύξουν τα νέα τους αστέρια.

Η Sports Interactive επιβεβαίωσε ότι κατάφεραν να προσθέσουν γερμανικά κλαμπ και πρωταθλήματα μαζί με πλήρη μετάφραση στα γερμανικά. Υπάρχει επίσης ένα νέο διαδραστικό εκπαιδευτικό σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες που είναι νέοι στο Football Manager να μάθουν τα βασικά πιο γρήγορα και πιο εύκολα.Αλλά η πιο προφανής αλλαγή είναι η νέα εμφάνιση του παιχνιδιού, το οποίο "συνδυάζει μια νέα παρουσίαση με έναν αέρα εξοικείωσης". Η νέα επανάληψη του Football Manager περιλαμβάνει ένα ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη και ένα νέο σύστημα εισαγωγής manager.

Άλλες νέες δυνατότητες που θα υπάρχουν στο Football Manager 2019 περιλαμβάνουν ανατροφοδότηση από τους πράκτορες κατά τις διαπραγματεύσεις μεταγραφών, περιβάλλον manager, βελτιώσεις στο UI και τις βελτιωμένες ενημερώσεις πριν από το παιχνίδι.

Το Football Manager 2019 Mobile and Football Manager 2019 Touch δεν θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και θα περιλαμβάνει προαιρετικές αγορές μέσα στο παιχνίδι.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα