Το επίσημο teaser του LG V40 ThinQ δείχνει το τηλέφωνο από όλες τις γωνίες

Ο μήνας του Οκτωβρίου είναι συνήθως αρκετά πολυάσχολος για τη βιομηχανία των smartphones, αλλά φέτος, ειδικότερα, θα είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ. Η Google, η HMD Global, η Huawei, η LG, η Razer, η Samsung και ίσως η OnePlus θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα από την επόμενη εβδομάδα.Η HMD Global και η LG θα είναι οι πρώτες που θα παρουσιάσουν τις νέες συσκευές στις 4 Οκτωβρίου και παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα τι σχεδιάζει ακριβώς η καθεμία να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, γνωρίζουμε ότι η LG θα παρουσιάσει το V40 ThinQ.

Δύο ανακοινώσεις τύπου που δείχνουν το τηλέφωνο και πολλές από τις προδιαγραφές έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, γεγονός που πιθανώς έκανε την LG να κυκλοφορήσει το πρώτο teaser του V40 ThinQ λίγο νωρίτερα από όσο αναμενόταν. Σε αντίθεση με ορισμένες εταιρείες smartphone που αποφεύγουν να παρουσιάσουν την τελική σχεδίαση της συσκευής τους, η LG δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.Το video teaser δείχνει το τηλέφωνο από σχεδόν όλες τις γωνίες και επιβεβαιώνει ότι το LG V40 ThinQ θα περιλαμβάνει πέντε κάμερες - τρεις στο πίσω μέρος και δύο μπροστά. Η εταιρεία της Νότιας Κορέας εξακολουθεί να διατηρεί κάποιες πληροφορίες μυστικές, όπως η ανάλυση και το πώς λειτουργούν.

Εκτός από τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, μπορούμε επίσης να δούμε ότι υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω, ενώ το φλας LED είναι τοποθετημένο στα δεξιά της κάμερας. Το ανακοινωθέν δελτίου τύπου που δημοσιεύεται σήμερα από την LG αναφέρει επίσης ότι το smartphone θα διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών και θα διατίθεται σε τρία χρώματα: Κόκκινο Carmine, Μαύρο Μαροκινό και Γκρι Platinum.πηγή: LG Mobile (μεταφρασμένο)

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα