Το Xiaomi Black Shark 2 εμφανίζεται στην Tenaa με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και ίδιο μέγεθος οθόνης

Ποιος είναι έτοιμος για έναν νέο γύρο hardcore gaming smartphones; Η Nokia είναι μάλλον απίθανο να συμμετάσχει στο παιχνίδι σύντομα, αλλά το Razer Phone 2 περιμένει στη γωνία για να κάνει την εμφανίση του και να εκπλήξει , αλλά ότι το δεύτερης γενιάς Black Shark μπορεί σύντομα να δει και αυτό το φως της ημέρας.Αυτό είναι αναμφίβολα εκπληκτικό γιατί η θυγατρική της Xiaomi, που επικεντρώθηκε στα gaming smartphones, αποκάλυψε το αρχικό μοντέλο πριν από έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι οι δύο γενιές θα μοιραστούν σίγουρα έναν επεξεργαστή Snapdragon 845, μεταξύ άλλων.

Πιστοποιημένο στην Κίνα με τον αριθμό μοντέλου AWM-A0, το Black Shark 2 (μη επιβεβαιωμένο όνομα) δεν φαίνεται ριζικά διαφορετικό από τον προκάτοχό του. Ο συνολικός σχεδιασμός εξακολουθεί να είναι φανταστικός και επιθετικός, αλλά ενώ στη πρώτη γενιά ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη, σε αυτό το πρώιμο σχέδιο φαίνεται να υιοθετεί έναν οπίσθιο-τοποθετημένο βιομετρικό αισθητήρα.

Αγοράστε το Black Shark SKR - H0 4G Phablet Global Version Black Shark SKR - H0 4G Phablet Global Version

Μια άλλη σημαντική αλλαγή βλέπει τις διπλές οπίσθιες κάμερες τοποθετημένες κάθετα αντί για οριζόντια, ενώ η όψη του πίσω καλύμματος απλοποιείται και καθίσταται καθαρότερη.

Δυστυχώς, τα πρώτα αρχεία που αποκάλυψε η Tenaa περιλαμβάνουν μόνο λίγες εκ των βασικών προδιαγραφών εκτός από ένα ωραίο κουαρτέτο εικόνων του προϊόντος. Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε για το Black Shark 2 είναι ότι έχει ρυθμιστεί να διατηρεί το μέγεθος της οθόνης 5,9 ιντσών του προκατόχου του και την χωρητικότητα της μπαταρίας των 4,000 mAh.Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση της οθόνης, την αποθήκευση, τη μνήμη, τους αισθητήρες απεικόνισης ή οτιδήποτε άλλο. Πάντως είναι πολύ πιθανό να κινηθεί αρκετά κοντά στο αρχικό Black Shark.

πηγή: SlashLeaks

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα