Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά για τετραπλό φακό και μεγάλη οθόνη του Samsung Galaxy A9 Star Pro

Εδώ και καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες ότι η Samsung θα ξεκινήσει το πρώτο τηλέφωνο της με τετραπλό φακό, πιθανότατα αποκαλούμενο ως Samsung Galaxy A9 Star Pro, στις 11 Οκτωβρίου, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν το γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Τώρα όμως, οι προδιαγραφές του νέου αυτού τηλεφώνου έχουν διαρρεύσει μέσω του AndroidCommunity.Πρώτα, αυτές οι κάμερες: σύμφωνα με το AllAboutSamsung, το A9 Star Pro θα έχει μια κύρια κάμερα 24 MP, φακό ευρείας γωνίας 8MP 120 μοιρών, φακό zoom 10MP και φακό με ζουμ 5MP. Υπάρχει επίσης μια κάμερα 24MP στο μπροστινό μέρος, που θα έχει μια ρύθμιση παρόμοια με την πρόσφατα ανακοινωθέν Samsung Galaxy A7 (2018), αλλά με ένα επιπλέον φακό.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι είναι ασαφής ως προς το γιατί υπάρχουν δύο φακοί ζουμ αλλά θεωρεί ότι θα μπορούσε να επιτρέψει διαφορετικά επίπεδα ζουμ και βελτιωμένο θόλωμα φόντου. Αν έπρεπε να μαντέψουμε θα λέγαμε ότι ένας από τους φακούς είναι στην πραγματικότητα περισσότερο αισθητήρας βάθους (πιθανώς ο 5MP), όπως έχει και το Galaxy A7 (2018).

Μια μεγάλη οθόνη και ένα μεσαίο chipset

Το Samsung Galaxy A9 Star Pro (που βλέπετε σε concept image παραπάνω) έχει επίσης μια οθόνη Super AMOLED των 6,28 ιντσών με ανάλυση Full HD +, ένα chipset Snapdragon 660 octa-core και μια μπαταρία 3.720 mAh.

Τέλος, η πηγή λέει ότι πιστεύουν - αλλά δεν είναι βέβαιοι - ότι το A9 Star Pro θα έχει ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Δεν είναι ξεκάθαρο πού πήρε κάποια από αυτές τις πληροφορίες, γι 'αυτό θα τα πάρουμε όλα τις μετρητοίς, αλλά οι προδιαγραφές ακούγονται περίπου όπως θα περίμενε κανείς, δείχνοντας ένα ανώτερο smartphone μεσαίας εμβέλειας. Με το τηλέφωνο που θα παρουσιαστεί πιθανότατα στις 11 Οκτωβρίου θα πρέπει να μάθουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες. Η Samsung ενδέχεται επίσης σύντομα να ξεκινήσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα