Η ενημέρωση του OnePlus Switch διευκολύνει τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των smartphones

Η εφαρμογή OnePlus Switch ξεκίνησε με μοναδικό σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες smartphone OnePlus να μεταφέρουν τα δεδομένα τους από τη μια συσκευή στην άλλη. Αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε ή απλά να μεταβείτε σε ένα τηλέφωνο OnePlus, θα χαρείτε να μάθετε ότι μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής OnePlus Switch θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη όταν μεταφέρετε τα δεδομένα σας.Η εφαρμογή OnePlus Switch επιτρέπει πλέον στους χρήστες να μεταφέρουν όχι μόνο τα δεδομένα που βρίσκονται σε ένα τηλέφωνο, αλλά και τον launcher, τις ταπετσαρίες και την ακριβή διάταξη των εφαρμογών. Επίσης, η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον χειροκίνητη σύνδεση σε κινητά hotspots, καθώς και δεδομένα εφαρμογών αντιγράφων ασφαλείας.

Επιπλέον, η OnePlus αναφέρει ότι η εφαρμογή Switch είναι πλέον συμβατή με περισσότερα μοντέλα Android. Εάν διαθέτετε smartphone OnePlus, η εφαρμογή Switch θα πρέπει ήδη να έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας, οπότε απλά θα χρειαστεί να ελέγξετε την ενημέρωση στο Google Play Store.Τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στην πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση καλύπτουν όλες τις σημαντικές πτυχές που μπορεί να χρειαστεί ένας χρήστης smartphone όταν αγοράζει μια νέα συσκευή, αλλά το OnePlus Switch ενδέχεται να λάβει κάποιες βελτιώσεις στις ήδη υπάρχουσες λειτουργίες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα