Ασημί Huawei Mate 20 κάνει εμφάνιση σε νέα hands-on βίντεο

Αν και το Premium Mate 20 Pro είναι το αντικείμενο των πιο πρόσφατων διαρροών, η Huawei έχει επίσης μια στάνταρ παραλλαγή στα σκαριά που ονομάζεται απλά Mate 20. Και σήμερα, σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, αυτό το ελαφρώς φθηνότερο μοντέλο εμφανίζεται στο σύνολό του.Το εν λόγω βίντεο είναι μάλλον σύντομο, οπότε δεν είναι ακριβώς το πιο λεπτομερές βλέμμα. Ωστόσο, αυτό αρκεί για να έχετε μια καλή ματιά στο smartphone. Κατά την εξέταση του από την πίσω πλευρά, το κανονικό μοντέλο μοιάζει πολύ με το μεγαλύτερο Mate 20 Pro αρκετά στενό χάρη στην τετράγωνη μονάδα κάμερας στη μέση και την επωνυμία Leica ακριβώς πάνω. Ευτυχώς, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που βλέπει προς τα πίσω λειτουργεί ως ένας μεγάλος παράγοντας διαφοροποίησης. Μετά από όλα, το premium Mate 20 Pro περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο αναγνώστη στην οθόνη.

Λαμβάνοντας μια ματιά στο σχεδιασμό της πρόσοψης, το κανονικό Mate 20 κάνει χρήση μιας πιο παραδοσιακής επίπεδης οθόνης, με ελάχιστες στεφάνες και στις δύο πλευρές και σε ένα μάλλον λεπτό πηγούνι. Επιπλέον, σε αντίθεση με το premium Mate 20 Pro που διαθέτει μια αρκετά μεγαλύτερη εγκοπή, το Mate 20 διαθέτει ένα μικρό waterdrop στο οποίο υπάρχει η κάμερα που βλέπει μπροστά και ο αισθητήρας εγγύτητας. Το ηχείο που είναι συνήθως τοποθετημένο στην περιοχή αυτή έχει μετακινηθεί προς τα πάνω και τώρα κάθεται στην άκρη του πλαισίου.Όπως αναφέρεται ξανά και ξανά, όσοι ενδιαφέρονται για το Mate 20 θα πρέπει να μπορούν να το αγοράσουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου παράλληλα με το μοντέλο Pro. Όταν πρόκειται για χρώματα, το βίντεο απεικονίζει ένα ασημένιο μοντέλο. Αυτό υποδηλώνει ότι το χρώμα θα ενταχθεί στις αναμενόμενες επιλογές μαύρου, μπλε, πράσινου και gradient.

Πηγή: Weibo via Slashleaks

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα