Το Oxygen OS 9.0 βασισμένο στο Android Pie τώρα διαθέσιμο για το OnePlus 6

Η OnePlus ανακοίνωσε σήμερα ότι κυκλοφορεί το Oxygen OS 9.0 στο OnePlus 6. Αυτή η έκδοση του Oxygen OS βασίζεται στο Android 9 Pie, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του OnePlus 6 λαμβάνουν αυτήν την τελευταία έκδοση του Android και γίνεται ένα από τα τα πρώτα smartphones που θα λάβει την ενημέρωση. Εκτός από τη σειρά Pixel, το μοναδικό smartphone που έχει λάβει την ενημέρωση μέχρι στιγμής είναι το Essential PH-1, οπότε αυτό είναι σίγουρα καλό για τους χρήστες του OnePlus.Υπάρχουν πολλές αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση στο Oxygen OS επίσης. Αυτό περιλαμβάνει το νέο UI του Android Pie, καθώς και την υποστήριξη Adaptive Battery, τη νέα πλοήγηση gestures από το Android Pie και άλλες βελτιώσεις. Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία Μην ενοχλείτε που συνοδεύεται από διαφορετικές ρυθμίσεις. Η OnePlus συμπεριλαμβάνει τη λειτουργία Gaming 3.0 και αυτό έρχεται με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2018.

Η OnePlus έχει βελτιωθεί στην ενημέρωση των smartphones της, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η ενημέρωση βγαίνει τόσο σύντομα μετά την έναρξη του Android Pie. Τώρα αυτή η ενημέρωση είναι μόνο για το OnePlus 6 μέχρι στιγμής, το οποίο είναι λίγο ατυχές για τους χρήστες των άλλων smartphones της εταιρίας, αλλά είναι αναμενόμενο. Συνήθως, τα νεότερα smartphones ενημερώνονται πριν από τα παλαιότερα, και αυτό στην πραγματικότητα έρχεται από την Qualcomm, η οποία πρέπει να κυκλοφορήσει τα binaries για τα chipsets τους για να ενημερώσουν αυτά τα smartphones. Και ξεκινούν πάντα με τα νεότερα, chipsets των ναυαρχίδων φυσικά. Όσοι διαθέτουν το OnePlus 6 μπορούν να κατευθυνθούν στις Ρυθμίσεις και να λάβουν την ενημέρωση. Μπορεί να μην πραγματοποιηθεί άμεση λήψη, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να λάβετε την ενημέρωσή σας. Καθώς πρόκειται για μια σταδιακή ανάπτυξη, όπως συνήθως γίνεται με τέτοιου είδους ενημερώσεις. Η OnePlus σημειώνει ότι η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί σήμερα σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν κρίσιμα σφάλματα στην ενημερωμένη έκδοση, προτού να διατεθεί σε όλους τους χρήστες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα