Το τελευταίο φύλλο προδιαγραφών του LG V40 ThinQ αποκαλύπτει παραλλαγή με 8GB μνήμης RAM

Σε δύο εβδομάδες, όταν η LG θα αποκαλύψει το V40 ThinQ, έχουν οριστεί πολλές διαφορετικές παραλλαγές αποθήκευσης  της συσκευής. Σύμφωνα με πηγές, το βασικό μοντέλο θα παραδοθεί με 6GB μνήμης RAM και αν η νέα διαρροή είναι σωστή, μία ακόμα παραλλαγή μπορεί να διαθέτει 8GB μνήμης RAM.


 

Παράλληλα με αυτή την παραλλαγή της μνήμης RAM, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν να δουν 128GB εσωτερικής αποθήκευσης που πιθανώς θα είναι επεκτάσιμη. Επιπλέον, ο Snapdragon 845 της Qualcomm θα είναι μέσα στην συσκευή, όπως και μια μπαταρία 3.300mAh. Αυτό σημαίνει ότι δεν έγιναν εσωτερικές αναβαθμίσεις εκτός από την αύξηση της μνήμης RAM σε σύγκριση με το V35 ThinQ.Οι κύριες λεπτομέρειες που διαφοροποιούν το V40 ThinQ είναι στην εξωτερική πλευρά των πραγμάτων. Ξεκινώντας με την οθόνη, έχει αυξηθεί σε μέγεθος 6,4 ιντσών και έχει μια εγκοπή πλέον. Ενώ σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει οποιαδήποτε τεχνολογία Face ID, φιλοξενεί ένα ηχείο και δύο κάμερες με μπροστινή όψη 8-megapixel και 5-megapixels. Όταν πρόκειται για το πίσω μέρος, η εγκατάσταση διπλής κάμερας στις προηγούμενες ναυαρχίδες της LG έχει επεκταθεί για να ενσωματώσει έναν τρίτο αισθητήρα. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ένας κύριος αισθητήρας 16 megapixel, ένας δεύτερος 12-megapixel ένας με ευρυγώνιο φακό και μια τρίτη φωτογραφική μηχανή 8 megapixel με τηλεφακό.Η επόμενη ναυαρχίδα της LG αναμένεται να προωθηθεί το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου μετά την ανακοίνωσή της την πρώτη εβδομάδα. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, δεν είναι σαφές πώς θα το κυκλοφορήσει η LG τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην παγκόσμια αγορά.

πηγή: AndroidGuidesp

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα