Διαρροές του κουτιού του Xiaomi Mi 8 Youth Edition αποκαλύπτει Snapdragon 660 SoC μέσα

Την περασμένη εβδομάδα, σας είπαμε ότι ένα νέο τηλέφωνο Xiaomi με το όνομα Xiaomi Mi 8X ή Mi 8 Youth Edition θα αποκαλυφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου, το οποίο συμβαίνει αύριο. Μια εικόνα φέρεται να δείχνει μέρος του κουτιού λιανικής πώλησης για το smartphone και έχει διαρρεύσει σήμερα, αποκαλύπτοντας ότι η συσκευή ονομάζεται Mi 8 Youth Edition.Οι προδιαγραφές που φαίνονται στο κουτί αναφέρονται για την έκδοση του τηλεφώνου για την Ταϊβάν. Αυτές οι προδιαγραφές αποκαλύπτουν μια notched οθόνη 6,26 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 19: 9 και ανάλυση 1080 x 2280.

Άλλα χαρακτηριστικά που δημοσιεύθηκαν από το regulatory agency της Κίνας TENAA δείχνουν ότι η συσκευή διαθέτει μπαταρία 3250mAh και θα διαθέτει 4GB / 6GB / 8GB μνήμης RAM και 32GB / 64GB / 128GB φυσικής αποθήκευσης. Το κουτί δηλώνει ότι ο επεξεργαστής Snapdragon 660 είναι μέσα στην συσκευή, αλλά η TENAA δείχνει τη συσκευή να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 710. Αποδεικνύεται ότι σύμφωνα με μία αναφορά, η διαμόρφωση αποθήκευσης 8GB RAM / 128GB θα έχει το ισχυρότερο Snapdragon 710 SoC μέσα στην συσκευή.Ενώ οι εικόνες του τηλεφώνου δείχνουν έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, υπάρχει λόγος ότι μία παραλλαγή (και πάλι, ίσως η έκδοση με 8GB μνήμη RAM και 128GB φυσικής αποθήκευσης) θα είναι εφοδιασμένη με ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη. Περιμένουμε επίσης δύο επιλογές χρωμάτων (Blue-Violet και Twilight Gold) μαζί με μια σειρά από άλλα χρώματα για να διαλέξετε (Μαύρο, Ροζ Χρυσό, Χρυσό, Λευκό, Μπλε, Κόκκινο, Ροζ, Γκρι).

Xiaomi Mi 8 Youth Edition boxΘα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τις προδιαγραφές, την τιμή και τη διαθεσιμότητα του smartphone αύριο, αφού το τηλέφωνο θα ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία.

Πηγή: Weibo

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα