Η Samsung κλείνει τον διάσημο παίχτη του Fortnite "Ninja" για διαγωνισμό της ομάδας Galaxy

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο διαγωνισμό που απευθύνεται στους οπαδούς του Fortnite που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της, δηλαδή το Galaxy Note 9 και το Galaxy Tab S4. Αν είσαι hardcore παίχτης Fortnite, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έχεις ήδη ακούσει για τον Tyler "Ninja" Blevins, που είναι σήμερα ένας από τους πιο παραγωγικούς και γνωστούς παίκτες του Fortnite.Φαίνεται ότι η Samsung δίνει στο Galaxy Note 9 και στους ιδιοκτήτες του Galaxy Tab S4 την ευκαιρία για squad στο Fortnite με τον Ninja. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να μοιραστούν φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από το χρήστη με το Galaxy skin σε αγώνα Fortnite με τα hashtags #NinjaGalaxySquad και #Contest στο Twitter ή το Instagram.Σύμφωνα με τη Samsung, θα υπάρξει μόνο ένας νικητής του μεγάλου βραβείου που θα παίξει το Fortnite μαζί με τον Ninja και θα λάβει το τελικό πακέτο Gamer Pack Cross-Platform. Αυτό αποτιμάται στα 5.249 δολάρια και περιλαμβάνει μια Q11FN QLED TV (2018) 65 ιντσών, ένα 49-inch CHG90 QLED gaming monitor και τα νέα ασύρματα noise-canceling headphones AKG N700NC.Επίσης, τρεις runners-up θα λάβουν το πακέτο Gamer Pack Cross-Platform, όπως περιγράφεται παραπάνω, και εκατό νικητές του 3ου βραβείου θα λάβουν ένα ζευγάρι ασύρματα noise-canceling headphones AKG N700NC.

Ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και διαρκεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στις αρχές Οκτωβρίου του 2018. Μπορείτε να βρείτε τους επίσημους κανόνες διαγωνισμού στον παρακάτω σύνδεσμο.

Samsung

 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα