Νέες εικόνες του Nokia X7 προσφέρουν μια πιο προσεκτική ματιά στην notchless οθόνη

Το Nokia X7 είναι ένα από τα Android smartphones μεσαίας κατηγορίας της HMD που δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα. Ωστόσο, οι τελευταίες διαρροές μας δίνουν μια ελαφρώς διαφορετική εικόνα από αυτή που σκεφτήκαμε αρχικά. Φαίνεται ότι η HMD δεν θα περιλαμβάνει μια εγκοπή στην οθόνη, παρόλο που ανήκει στη σειρά X (Nokia X5, Nokia X6).Παρόλο που οι πρώτες αναφορές για το Nokia X7 έδειξαν ότι το smartphone θα έχει οθόνη με εγκοπή, οι τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν από την Κίνα αντιβαίνουν στις αναφορές αυτές. Τώρα έχουμε δύο εικόνες που υποτίθεται ότι δείχνουν την εμπρός και πίσω πλευρά του πάνελ του Nokia X7, κάτι που έχουμε δει πριν.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η διαρροή ισχυρίζεται ότι έχει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Nokia X7. Προφανώς, προτείνουμε στους αναγνώστες μας να λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες με την σχετική επιφύλαξη, αφού δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.Εν συντομία, το Nokia X7 θα διαθέτει μια "παραδοσιακή" οθόνη LCD με ανάλυση 5,9 ιντσών Full HD (2160 x 1080p). Το smartphone θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά ως Nokia 7.1 Plus και θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 710.

Τέλος, η HMD είναι αποφασισμένη να φέρει το Nokia X7 στην αγορά φέτος, σε αντίθεση με το Nokia 9. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε η πηγή αυτών των εικόνων ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο-Νοέμβριο.

Πηγή: Weibo

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα