Το update του Honor View 10 φέρνει τελικά βελτιώσεις GPU Turbo και κάμερας

Το Honor View 10 έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά τον Ιανουάριο του 2018, ως φθηνότερη εναλλακτική λύση για το Huawei Mate 10 Pro και έλαβε μερικές ενημερώσεις που προσέφεραν σημαντικά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο τηλέφωνο.Η τελευταία σημαντική ενημέρωση πρόσθεσε τη λειτουργία EIS (electronic image stabilization) για την κάμερα και θερμικές βελτιστοποιήσεις, μεταξύ άλλων. Σήμερα, μια άλλη ενημέρωση φέρνει την πολυαναμενόμενη λειτουργία GPU Turbo, η οποία έχει ως στόχο να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση επεξεργασίας γραφικών για μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού.Εκτός από το GPU Turbo, η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού προσθέτει το AIS (Artificial Image Stabilization), ένα χαρακτηριστικό που εισήχθη με την κυκλοφορία του Huawei P20 Pro. Το AIS είναι πιθανό να βοηθήσει με το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας που είναι ενσωματωμένο στο Honor View 10.

Επίσης, η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει ένα μηνιαίο update κώδικα ασφαλείας. Δεν είναι σαφές πότε η ενημέρωση θα φτάσει σε όλες τις συσκευές καθώς δεν έχει δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα η Honor αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει, πιθανότατα μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα