Το Pocophone F1 μπορεί να είναι φθηνό, αλλά εντυπωσιάζει στις δοκιμές ανθεκτικότητας του JerryRigEverything

Οι επαγγελματίες breakers τηλεφώνων στο κανάλι του YouTube JerryRigEverything έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συσκευή χαμηλού προϋπολογισμού αλλά υψηλών επιδόσεων για το οποίο συζητούν όλοι τελευταία το Pocophone F1. Όπως γνωρίζει ήδη κάποιος εξοικειωμένος με το κανάλι, ο Zack Nelson αρέσει να βάζει τα τηλέφωνα μέσω μιας σειράς δοκιμών ανθεκτικότητας για να δει τι είδους βλάβη μπορούν να αντέξουν τα smartphones.Μπορεί να σας φανεί σαν έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή 329 ευρώ για το sub-brand της Xiaomi , το Pocophone F1 στην πραγματικότητα αντέχει πάρα πολύ στα εξοντωτικά τεστ του Zack Nelson. 

Η οθόνη του Pocophone F1, ειδικότερα, αντέχει στις ίδιες γρατζουνιές που συνήθως βλέπουμε να αντέχουν οι συσκευές υψηλής ποιότητας και τιμής. Χρειάζεται μέχρι το επίπεδο 6 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs για να κάνει οποιαδήποτε ζημιά στην οθόνη Gorilla Glass 3 του smartphone. Ομοίως, ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι "αήττητος", σύμφωνα με τον Nelson.Το σώμα του τηλεφώνου δεν παίρνει όμως τόσο μεγάλη βαθμολογία. Η πλάτη και οι πλευρές από πολυανθρακικό υλικό μπορούν εύκολα να τρυπηθούν από τις λεπίδες του Nelson, αν και το πλαστικό σώμα πρέπει να προσφέρει κάποια επιπλέον προστασία από τυχαίες πτώσεις.

Αγοράστε το Pocophone F1

Η μεγαλύτερη δοκιμή από όλα είναι η δοκιμή κάμψης, και το Pocophone F1 τα πάει πολύ καλά σε αυτό το τομέα καθώς το smartphone λυγίζει κάτω από την πίεση και ευτυχώς επιστρέφει στο φυσιολογικό μετά.Συνολικά, το Pocophone F1 φαίνεται να είναι μια αρκετά αξιόπιστη μικρή συσκευή που μπορεί να αντέξει ένα σοβαρό κτύπημα ... αρκεί να μην αρχίσετε να χτυπάτε το πλαστικό πίσω, προφανώς. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το JerryRigEverything έχει την κανονική έκδοση και όχι την ακόμα πιο στιβαρή παραλλαγή Kevlar.

Αγοράστε το Pocophone F1

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα