Η LG επιβεβαιώνει ότι θα παρουσιάσει το V40 ThinQ στις 3 Οκτωβρίου

Η LG επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το LG V40 ThinQ σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 3 Οκτωβρίου, ακολουθούμενη από μια εκδήλωση στην Κορέα την επόμενη μέρα. Παράλληλα με την επιβεβαίωση της ημερομηνίας, η LG κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση της τριπλής κάμερας του τηλεφώνου.Στο βίντεο, η φωτογραφική μηχανή παίρνει τέσσερις φωτογραφίες: μία κανονική, μία μεγεθυμένη, μία με ευρεία γωνία και μία με πορτραίτο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.

 Όταν η LG κυκλοφορήσει το LG V40 ThinQ, θα είναι πιθανότατα μόλις το δεύτερο τηλέφωνο στην αγορά με ρύθμιση τριπλής κάμερας. το πρώτο είναι το Huawei P20 Pro. Ωστόσο, με τη συμπερίληψη ενός τηλεφακού και ενός φακού ευρείας γωνίας στη συσκευή του, η LG ακολουθεί μια διαφορετική πορεία από την Huawei, η οποία επέλεξε να συμπεριλάβει έναν monochrome φακό και έναν τηλεφακό παράλληλα με τον κανονικό φακό.

Η LG έχει εδώ και καιρό ένα φακό ευρείας γωνίας ως τη δεύτερη κάμερα στις συσκευές της. Με την προσθήκη ενός τηλεφακού θα μπορούσε να δώσει σε εκείνους που θέλουν ένα ισχυρό τηλέφωνο για φωτογραφία κάτι για να σκεφτεί κάποιος που θέλει να επιλέξει το νέο του τηλέφωνο.Το LG V40 ThinQ αναμένεται επίσης να έχει μια ρύθμιση διπλής κάμερας στο μπροστινό μέρος, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι το πρώτο τηλέφωνο που διαθέτει πέντε κάμερες. Δεν είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το επερχόμενο τηλέφωνο της LG. Ένα διαδεδομένο φύλλο spec επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα έχει ένα chipset Snapdragon 845, 6GB μνήμης RAM, 3,300mAh μπαταρία, αποθήκευση έως 128GB και Hi-Fi Quad DAC.

Έχουμε επίσης μια πολύ καλή ιδέα για το τι θα μοιάζει το τηλέφωνο λόγω κάποιων renders που αποκαλύφθηκαν στα τέλη Αυγούστου.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα