Η OnePlus ελπίζει ότι τα νέα Type-C Bullets θα σας κάνουν να ξεχάσετε την υποδοχή ακουστικών που λείπει

Η OnePlus έχει μοιραστεί ότι θα εισαγάγει μια ενημερωμένη έκδοση USB Type-C των υφιστάμενων ακουστικών OnePlus Bullets V2. Τα ακουστικά θα ξεκινήσουν μαζί με την επόμενη συσκευή της εταιρείας - που αναμένεται να ονομαστεί OnePlus 6T κάπου μέσα στο επόμενο τρίμηνο.Αυτό είναι μια σαφής ένδειξη της αποχώρησης του ακουστικού από το νέο OnePlus και ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη συσκευή δεν θα διαθέτει μια υποδοχή ήχου 3.5mm.

Σε μια ανακοίνωση Τύπου αποκαλύπτοντας τα Type-C Bullets, η OnePlus αναφέρει έρευνα της για να αποδείξει ότι ενώ στις αρχές του 2017, το 80% των χρηστών που χρησιμοποιούνται ακουστικά-jack σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο αριθμός αυτός μειώθηκε δραστικά το 2018 με το 59% των χρηστών να έχουν στραφεί σε ασύρματα ακουστικά. Κάνοντας σαφώς, μια προσπάθεια να προσφέρει προληπτικά μια εξήγηση για την απόφαση που θα προκαλέσει πολλή συζήτηση.Είναι ενδιαφέρον ότι το περασμένο έτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus Pete Lau διαβεβαίωσε την κοινότητα από το επίσημο φόρουμ της εταιρείας ότι το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών ήταν ένα ουσιαστικό μέρος της συσκευής που προσφέρει την “καλύτερη δυνατή εμπειρία” για το OnePlus 5T.

Τα νέα Type-C Bullets θα βασίζονται στην παροχή ενός ανώτερου ηχητικού σκηνικού και θα είναι ένα βήμα προς τα πάνω από τα Bullets V2, ενώ θα χρησιμοποιούν ένα παρόμοιο μεταλλικό σχέδιο. Τα νέα Type-C Bullets θα διατίθενται στην ίδια τιμή με τα υπάρχοντα Bullets V2 - 19,99 δολάρια στις ΗΠΑ, 15,99 λίρες Αγγλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα είναι διαθέσιμα για αγορά online.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα