Η Google κυκλοφορεί το πρώτο teaser του Pixel 3 και είναι ... απλό

Αφού η αναγγελία του Pixel 3 XL της Google ήταν στο επίκεντρο μιας σημαντικής διαρροής στις αρχές του μήνα, θα ήταν αρκετά περιττό για την εταιρεία Mountain View να αρχίσει να κάνει tease μερικά από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, αφού γνωρίζουμε ήδη όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους λόγους για τους οποίους η Google υιοθέτησε μια πιο συντηρητική προσέγγιση όταν πρόκειται να αυξήσει τη δημοσιότητα γύρω από το επερχόμενο Pixel 3 και Pixel 3 XL. Το πρώτο teaser του Pixel 3 είναι το πιο απλό που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό, και έχουμε δει πάρα πολλά μέχρι τώρα.Αν επισκεφθείτε τη σελίδα του Google Store που έχουμε συνδέσει στο κάτω μέρος του άρθρου, θα σας καλωσορίσει η google με ένα μεγάλο αριθμό "3" δίπλα το κουμπί "Get the scoop" για να σας ενημερώσει για το τι ετοιμάζει στα εργαστήρια της η Google.

Μόλις εγγραφείτε, θα αρχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Google Store σχετικά με την εκδήλωση της 9ης Οκτωβρίου, όπου η μεγαλύτερη εταιρία αναζήτησης στο διαδίκτυο αναμένεται να παρουσιάσει το Pixel 3 και το Pixel 3 XL. Δεν μπορεί να γίνει πιο απλό από αυτό.

Πηγή: Google Store 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα