Ανακοινώθηκαν τα iPhone XS και το XS Max 6.5 ιντσών

Η Apple έχει ανακοινώσει την επόμενη γενιά των iPhones, και ένα από αυτά είναι μακράν το μεγαλύτερο iPhone. Τα δύο νέα μοντέλα ονομάζονται iPhone XS και iPhone XS Max. Φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με τον προκάτοχό τους, αλλά υπάρχουν δύο άμεσες διαφορές: πρώτα, είναι και τα δύο διαθέσιμα σε χρυσό, αντίθετα από πέρυσι. και το πιο σημαντικό, το XS Max είναι τεράστιο. Δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο iPhone ποτέ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλέφωνα εκεί έξω, αυτή τη περίοδο.

 



Εκτός από το iPhone XS και XS Max, η Apple ανακοίνωσε επίσης ένα μοντέλο χαμηλότερου κόστους που χωρίζει τη διαφορά μεγέθους, που ονομάζεται iPhone XR. Θα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό σε άλλο μας άρθρο καθώς τώρα θα ασχοληθούμε με τα άλλα δύο. Θα επικεντρωθούμε στις δύο νέες ναυαρχίδες της Apple, το XS και XS Max.

Τα φετινά iPhones καθορίζονται ως επί το πλείστον από αναβαθμίσεις. Περιλαμβάνουν οθόνη με καλύτερη δυναμική εμβέλεια, ευρύτερο στερεοφωνικό ήχο από τα ηχεία και η ταχύτητα αυξάνεται πλέον στο Face ID. Η αντίσταση στο νερό έχει βελτιωθεί και στα δύο μοντέλα. Και ο επεξεργαστής αποκτά μεγάλη ώθηση, χρησιμοποιώντας τον πρόσφατο επεξεργαστή A12 Bionic της Apple, ένα τσιπ έξι πυρήνων που είναι από τους πρώτους στην βιομηχανία που χρησιμοποιεί μια διαδικασία 7nm. Ο Tim Cook ονομάζει τις συσκευές "μακράν το πιο προηγμένο iPhone που έχουμε δημιουργήσει ποτέ".

 



Αλλά τα πραγματικά νέα φέτος είναι η εισαγωγή του μοντέλου "Max", που έχει μια τεράστια οθόνη 6,5 ιντσών. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από το iPhone 8 Plus (5,5 ίντσες) και μεγαλύτερο ακόμα από το Galaxy Note 9 (6,4 ίντσες). Είναι μια παραδοχή ότι τα μεγάλα τηλέφωνα θα συνεχίσουν να κυβερνούν. Και ενώ μπορεί να έχει πάρει στην Apple λίγο χρόνο για να πιάσει αυτή την τάση τα τελευταία χρόνια, ευτυχώς έχει αρχίσει να κάνει άλματα στο έξτρα plus-ιντσών fray καθώς τα τηλέφωνα γίνονται όλο και μεγαλύτερα.

Επειδή τα iPhone XS και XS Max έχουν ευρύτερη αναλογία οθόνης από τα παραδοσιακά iPhone, το τηλέφωνο δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο ακούγεται. Το iPhone XS, για παράδειγμα, το οποίο έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης 5,8 ιντσών με το iPhone X, είναι στην πραγματικότητα μικρότερο από το iPhone 5 Plus 5.5 ιντσών. Το XS Max είναι σίγουρα μεγαλύτερο από τα άλλα iPhones που κυκλοφόρησαν πριν από αυτό, αλλά μην ξεχνάτε ότι το επιπλέον μέγεθος της οθόνης θα έρθει περισσότερο στο ύψος παρά σε πρόσθετο πλάτος. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατήσετε από οποιοδήποτε iPhone με μέγεθος Plus.

 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα