Το Huawei Mate 20 Pro εμφανίζεται από μπροστά σε leaked φωτογραφία

Μετά από μια εμφάνιση στο IFA 2018 νωρίτερα αυτό το μήνα, το Huawei Mate 20 Pro έχει φωτογραφηθεί και από μπροστά. Η φωτογραφία δεν έχει την υψηλότερη ποιότητα, όπως συμβαίνει συχνά με τέτοιες διαρροές, αλλά η μεγάλη (υποτιθέμενη) καμπύλη οθόνη AMOLED 6,9 ιντσών μπορεί ακόμα να φανεί σε όλη της τη δόξα.Σε όλη τη δόξα τους μπορεί κανείς να δει και το notch στην κορυφή, καθώς και τις πλευρικές στεφάνες, οι οποίες εμφανίζονται ελαφρώς παχύτερες από τις προγενέστερες προειδοποιήσεις από renders και ακόμη και από μια ψεύτικη μονάδα του Huawei Mate 20 Pro.

Και μιλώντας για την εγκοπή, αυτή του Mate 20 Pro φιλοξενεί μια φωτογραφική μηχανή 24MP, selfie, ένα speaker και νέα τεχνολογία τρισδιάστατης σάρωσης προσώπου που θα επιτρέψει στο τηλέφωνο να χρησιμοποιήσει μια μέθοδο ελέγχου ταυτότητας παρόμοια με την ταυτότητα προσώπου της Apple. Στο πίσω μέρος, το Huawei Mate 20 Pro λέγεται ότι διαθέτει μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας, που αναπτύχθηκε από τη Leica και ενσωματώθηκε σε μια κάπως ασυνήθιστη τετράγωνη μονάδα.Η Huawei έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα αποκαλύψει επίσημα το Mate 20 Pro παράλληλα με το Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο. Οι πωλήσεις των δύο τηλέφωνων αναμένεται να ξεκινήσουν μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση, πριν από τον Νοέμβριο.

Πηγή: SLASHLEAKS

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα