Το Samsung Galaxy Note 9 δεν μπορεί να ξεπεράσει το Huawei P20 Pro στην Κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

Εν ολίγοις: Έχει περάσει σχεδόν μισός χρόνος από τότε που το P20 Pro της Huawei πήρε τον τίτλο της καλύτερης κάμερας για κινητά τηλέφωνα στον κόσμο και ούτε καν η μεγαλύτερη ναυαρχίδα της Samsung κατάφερε να την εκθρονίσει, σύμφωνα με την καθιερωμένη γαλλική εταιρία image benchmarking την DxOMark.Στο εμπεριστατωμένο review του Galaxy Note 9 που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα, από το DxOMark απονεμήθηκε στη συσκευή μια βαθμολογία 103 βαθμών, τοποθετώντας την στο ίδιο επίπεδο με το HTC U12 Plus και ένα σημείο πάνω από το P20 αλλά κάτω από το P20 Pro, το οποίο εξακολουθεί να κατέχει βαθμολογία 109 πόντων.

Ιστορικό: Η Huawei έγραψε ιστορία με το P20 Pro, καταφέρνοντας να εμπορευματοποιήσει μια εγκατάσταση τριπλής πίσω κάμερας μέσα σε ένα mainstream smartphone, παρέχοντας συνεπώς ένα πρωτοφανές επίπεδο δυνατοτήτων απεικόνισης. Αν και το περισσότερο δεν είναι πάντοτε το καλύτερο, όπως αποδεικνύεται από τις δύο πρώτες γενιές των κορυφαίων κινητών Pixel της Google, η Huawei πιστεύεται ότι έχει κάνει το καλύτερο με τους τρεις οπίσθιους φακούς που βρίσκονται του P20 Pro, έχοντας επιλέξει τρία ριζικά διαφορετικά αξεσουάρ γυαλιού-αισθητήρων που όλοι υπερέχουν σε διαφορετικά πράγματα αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται αποτελεσματικά όταν χρειάζεται.Ο αντίκτυπος: Η Samsung αναμένεται να κάνει all-in στη φωτογραφική μηχανή του Galaxy S10 και θα παραδώσει τουλάχιστον μία ναυαρχίδα Android με εγκατάσταση τριπλής κάμερας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, πιθανώς νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Για τους ίδιους λόγους, η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone ήδη από τον Νοέμβριο, προωθώντας την ανακοίνωση του smartphone, ώστε να μην χτυπηθεί από την Huawei σε άλλο μείζον τμήμα της καινοτομίας δύο φορές σε ένα ημερολογιακό έτος.

Ο τεχνολογικός κολοσσός της Νότιας Κορέας έχει σοβαρές πιθανότητες να επανακτήσει τον τίτλο του καλύτερου κατασκευαστή καμερών για κινητά το 2019, σύμφωνα με ιστοσελίδες που παρακολουθούν την τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα