Το Instagram θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες του να κάνουν tag φίλους σε βίντεο

Το Instagram δοκιμάζει ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό που τελικά θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν tag τους φίλους τους σε βίντεο. Δεν είναι το πρώτο και σίγουρα όχι το τελευταίο νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει το Instagram προτού το κάνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του.Πριν από λίγες ημέρες, το κοινωνικό δίκτυο κυκλοφόρησε μια άλλη βελτίωση που έκανε πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες του Instagram να απαντήσουν με emojis σε κάποιο post. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δοκιμάστηκε από το Μάιο, οπότε η επιλογή ετικέτας βίντεο μπορεί να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να γίνει διαθέσιμη για όλους.

Το TechCrunch αναφέρει ότι η επιλογή για την επισήμανση φίλων σε βίντεο θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο με το τρόπο που κάνετε tag φίλους σε φωτογραφίες. Ωστόσο, το Instagram θα χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό εικονίδιο, το οποίο όταν κυκλοφορήσει, θα συνδεθεί με μια λίστα ατόμων με ετικέτα. Θα μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα επισημανθεί μέσω tag από μια νέα σελίδα που ονομάζεται "Άτομα σε αυτό το βίντεο".Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επιλογή για την επισήμανση φίλων σε βίντεο δοκιμάζεται μόνο στην έκδοση για κινητά του Instagram, καθώς δεν εμφανίζεται ακόμη στην έκδοση ιστού.

Πηγή: TechCrunch

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα