Το OnePlus 6T με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και ημερομηνία κυκλοφορίας 17 Οκτωβρίου

Η OnePlus επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της, που πιθανότατα θα ονομάζεται OnePlus 6T, θα παρουσιάσει μία από τις πιο hot νέες τάσεις των smartphone του 2018: έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Η κινεζική εταιρία επιβεβαίωσε τη λειτουργία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην CNET, ενώ μοιράζεται επίσης μια εικόνα που μπορεί να μαρτυρά την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Oneplus 6T στις 17 Οκτωβρίου.Σύμφωνα με αναφορές, η OnePlus είχε προγραμματίσει αρχικά να συμπεριλάβει έναν ενσωματωμένο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη με την κυκλοφορία του OnePlus 5T στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά το απέρριψε, καθώς η τεχνολογία δεν ήταν "αρκετά ώριμη".

"Ξεκλειδώνουμε τα τηλέφωνά μας πολλές φορές την ημέρα και το Screen Unlock μειώνει τον αριθμό των βημάτων για την ολοκλήρωση της δράσης", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της OnePlus. "Με την προσθήκη αυτής της δυνατότητας ως εναλλακτική σε άλλες επιλογές ξεκλειδώματος οθόνης, όπως το ξεκλείδωμα προσώπου, οι χρήστες θα έχουν διαφορετικές επιλογές για να ξεκλειδώσουν την οθόνη με τρόπο που είναι πιο αποτελεσματικός για αυτούς."Το χαρακτηριστικό αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, καθώς εικόνες που έγιναν leaked μαρτυρούσαν ότι στη συσκευασία του OnePlus 6T φαίνεται να αναφέρεται στο χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Η OnePlus σημείωσε επίσης ότι εκτός από την προσφορά ενός νέου τρόπου ξεκλειδώματος του τηλεφώνου, έκανε επίσης μια μικρή επανασχεδίαση του υφιστάμενου OnePlus 6. Το OnePlus 6T θα είναι κατά προσέγγιση 0,45 χιλιοστά παχύτερο από τον προκάτοχό του για να φιλοξενήσει τη νέα τεχνολογία. Ομοίως, καθώς ο οπίσθιος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι πλέον απαραίτητος, το τηλέφωνο θα έχει μεγαλύτερη εμφάνιση.

Έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 6T;

Στην ίδια αναφορά, η CNET δημοσίευσε μια εικόνα (παρακάτω) του ξεκλειδώματος οθόνης του επερχόμενου τηλεφώνου για να δείξει τον νέο αισθητήρα στην οθόνη. Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα στην εικόνα, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την ημερομηνία που αναφέρεται ως 17 Οκτωβρίου.

Τώρα, προτού προτρέξουμε, ας σκεφτούμε πρώτα ότι αυτό θα μπορούσε να είχε επιλεγεί τυχαία. Αλλά, αν το σκεφτούμε πιο σοβαρά, ίσως είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας ή παρουσίασης του OnePlus 6T.

Παρόλο που η συνηθισμένη παρουσίαση της σειράς Τ είναι τον Νοέμβριο, δεν είναι εντελώς απίθανο ότι το OnePlus θα μετατοπίσει την ημερομηνία προς τα εμπρός έναν μήνα (για να προλάβει μερικές κυκλοφορίες άλλων smartphones).

myviews banner 350x350

Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση για να γνωρίζουμε σίγουρα, αλλά ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα και να σας ενημερώσουμε!

oneplus 6t release date full

Πηγή: CNET

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα