Το Instagram διευκολύνει τις απαντήσεις με emojis σε Android και iPhone

Μέχρι τώρα είναι αρκετά σαφές ότι τα emojis είναι κάτι που έχουν αγαπήσει οι χρήστες και ενώ όλοι οι instant messengers και οι κοινωνικές εφαρμογές τους έχουν υιοθετήσει εδώ και πολύ καιρό, ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν μαζί τους εξακολουθεί να είναι ένα must για τα social media. Το Instagram δοκιμάζει ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό που σχετίζεται με το emoji από τον Μάιο, αλλά μόλις τώρα το έκανε διαθέσιμο στους χρήστες Android και iOS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μια νέα γραμμή συντομεύσεων emoji κυκλοφορεί τώρα στην εφαρμογή για χρήστες Android και iOS. Η γραμμή συντομεύσεων θα περιέχει emoji που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, ώστε να μην χρειαστεί να ανοίξετε το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου για να προσθέσετε ένα emoji στο Instagram.

Μόλις ενημερώσετε την τελευταία έκδοση του Instagram, θα μπορείτε να απαντήσετε με το emojis επιλέγοντας ένα από τη γραμμή συντομεύσεων που έχει τοποθετηθεί ακριβώς επάνω από το πληκτρολόγιο. Η εξατομικευμένη γραμμή συντομεύσεων emoji αναπτύσσεται σε κύματα, επομένως ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλους ταυτόχρονα.

Το σημαντικό είναι ότι το Instagram αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες Android και iOS να επωφεληθούν από το νέο χαρακτηριστικό ταυτόχρονα, οπότε δεν υπάρχει αναπτυξιακό χάσμα μεταξύ των δύο μεγάλων πλατφορμών.

πηγή: Instagram

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα