Οι επιδόσεις του Fortnite στο iPhone και στο iPad είναι χάλια, αλλά η Epic Games υπόσχεται μια λύση

Αν έχετε παίξει το Fortnite σε iPhone ή iPad, έχετε μάλλον αρκετά κακές εντυπώσεις που μπορείτε να πείτε για το πώς τρέχει το παιχνίδι στις συσκευές της Apple. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα πολύ παλιό ζήτημα που οι προγραμματιστές της Epic Games δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν ακόμα. Ευτυχώς, οι κακές ειδήσεις σταματούν εδώ, καθώς η Epic Games μόλις ανακοίνωσε ότι κατάφερε να διορθώσει όλα τα θέματα που σχετίζονται με το πώς το Fortnite τρέχει σε λειτουργικό iOS.Η προγραμματίστρια εταιρία επιβεβαίωσε ότι μια ενημερωμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες σε όλες τις συσκευές iOS, η οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα απόδοσης τα οποία υπάρχουν εδώ και καιρό σε συσκευές iOS.

Xiaomi Mi 8 MIUI 9 4G Phablet International - 404 €

"Γνωρίζουμε ότι η απόδοση του iOS βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αλλά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε διορθώσει τα προβλήματα και ότι προσπαθούμε να βγάλουμε ένα patch όσο το δυνατόν συντομότερα. Γνωρίζουμε ότι είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε τα High Stakes Challenges και να δοκιμάσετε το Getaway LTM. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει το patch." - Epic GamesΗ ανακοίνωση έγινε νωρίτερα σήμερα, αλλά δεν έχουν δοθεί άλλες επίσημες δηλώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα του patch μετά από αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμο άμεσα. Η ενημέρωση όμως του Fortnite πιθανότατα είναι θέμα ημερών και όχι εβδομάδων, οπότε μείνετε υπομονετικοί αν θέλετε να παίξετε Fortnite από την iOS συσκευή σας χωρίς προβλήματα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα