Τα τηλέφωνα της Huawei αποσύρθηκαν από το 3DMark - Τι Δήλωσε η Huawei

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το 3DMark αφαίρεσε αρκετές καταχωρήσεις smartphones Huawei / Honor από τις λίστες benchmark. Η απομάκρυνση ήταν το αποτέλεσμα της ανακάλυψης ότι οι εν λόγω συσκευές Huawei έσπρωξαν τους επεξεργαστές των κινητών πέρα ​​από τα όριά τους, προκειμένου να διογκώσουν τεχνητά τις "κανονικές" βαθμολογίες χρήσης.Σήμερα, η Huawei δημοσίευσε μια απάντηση σχετικά με τη διαγραφή των συσκευών της. Ενώ η εταιρεία δεν παραδέχεται καμία παράβαση στο θέμα, παραδέχεται ότι θα δώσει στους χρήστες την επιλογή να αποκτήσουν πρόσβαση στο λεγόμενο "Performance Mode" που επέτρεψε να είναι τόσο υψηλές οι βαθμολογίες benchmark. Παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε αυτόν τον ειδικό τρόπο, οι πολύ υψηλές βαθμολογίες benchmark θα ήταν πιθανότατα εντός των κανόνων συγκριτικής αξιολόγησης που καθόρισε το 3DMark - και έτσι θα αποκατασταθούν αυτές οι συσκευές Huawei / Honor.Μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωση της Huawei παρακάτω:

Οι Huawei και UL (δημιουργοί του 3DMark) πραγματοποίησαν εκτεταμένες συζητήσεις σχετικά με τις πρακτικές συγκριτικής αξιολόγησης αυτή την εβδομάδα και κατέληξαν σε θετική συμφωνία για τα επόμενα βήματα συνεργασίας.

Στη συζήτηση, η Huawei εξήγησε ότι τα smartphones της χρησιμοποιούν έναν μηχανισμό προγραμματισμού artificial intelligent resource. Επειδή τα διαφορετικά σενάρια έχουν διαφορετικές ανάγκες σε πόρους, τα τελευταία κινητά τηλέφωνα της Huawei αξιοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, όπως τεχνητή νοημοσύνη, για να βελτιστοποιήσουν την κατανομή των πόρων με τέτοιο τρόπο ώστε το υλικό να μπορεί να επιδείξει τις δυνατότητές του στο μέγιστο βαθμό, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των χρηστών σε όλα τα σενάρια.

Το UL κατανοεί την πρόθεση της προσέγγισης της Huawei, αλλά αντιτίθεται στην υποχρεωτική χρήση της "Κατάστασης απόδοσης" από προεπιλογή όταν ανιχνεύεται από τη συσκευή μια εφαρμογή συγκριτικής αξιολόγησης. Οι κανόνες της UL απαιτούν από μια συσκευή να εκτελέσει το benchmark ως εάν ήταν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Η Huawei σέβεται το δικαίωμα των καταναλωτών να επιλέγουν τι πρέπει να κάνουν με τις συσκευές τους. Ως εκ τούτου, η Huawei θα παρέχει στους χρήστες ανοικτή πρόσβαση στο "Performance Mode" στο EMUI 9.0, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει πότε να χρησιμοποιήσει τη μέγιστη ισχύ της συσκευής του.Η Huawei και η UL συζήτησαν επίσης τις τρέχουσες κοινές μεθοδολογίες δοκιμών benchmark γενικά. Η UL και η Huawei θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα κίνημα της βιομηχανίας για να αναπτύξουν πρότυπα συγκριτικής αξιολόγησης που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των κατασκευαστών, του Τύπου και των καταναλωτών.

Για να αποφευχθεί η σύγχυση γύρω από τα τρέχοντα αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης, μετά από συζήτηση, οι UL και Huawei έχουν διαγράψει προσωρινά τα αποτελέσματα benchmark μιας σειράς συσκευών Huawei και θα τα επαναφέρουν αφού η Huawei παραχωρήσει πρόσβαση σε όλους τους χρήστες των συσκευών Huawei στο Performance Mode.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα