Το Razer Phone 2 με αποθηκευτικό χώρο 512GB και οθόνη 16:9 εμφανίζεται στο AnTuTu

Μόλις χθες, το Razer Phone 2 έκανε το ντεμπούτο του με μια εμφάνιση στο Geekbench. Αυτό υποδηλώνει ότι o Snapdragon 845 της Qualcomm ήταν παρόν και επιβεβαίωσε τη συμπερίληψη 8GB μνήμης RAM. Αλλά χάρη σε μια εμφάνιση στην ιστοσελίδα AnTuTu, έχουν αποκαλυφθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες του Razer Phone 2.


 

Ενώ η πλειοψηφία της βιομηχανίας smartphone έχει κινηθεί προς τα εμπρός είτε προς οθόνες 18: 9 ή 19: 9, κάνοντας την αναλογία οθόνης 16: 9 ξεπερασμένη, η αφοσίωση της Razer στο gaming φαίνεται να έχει σταματήσει να υιοθετεί την ψηλότερη τάση εμφάνισης. Στην πραγματικότητα, όπως αποκαλύπτεται από την ανάλυση των 2560 x 1440p, το Razer Phone 2 θα ακολουθήσει τα βήματα του πρωτότυπου υιοθετώντας ένα πάνελ 16 9, πιθανώς με ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία επάνω και κάτω.

razer antutuΕλέγχοντας τις άλλες πληροφορίες του AnTuTu, επιβεβαιώνεται ότι το Snapdragon 845 της Qualcomm θα τροφοδοτεί τη συσκευή με τη βοήθεια της GPU Adreno 630. Επιπλέον, έχει ρυθμιστεί ώστε να συνδυάζεται με 8GB μνήμης RAM, ακριβώς όπως και η αρχική συσκευή και ένα επιβλητικό 512GB εσωτερικής αποθήκευσης. Αυτό εξελίσσεται σε μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με το μοντέλο του περασμένου έτους που εστάλη με αποθήκευση 64GB. Η συσκευή ωστόσο βαθμολογήθηκε με το Android 8.1 Oreo. Βέβαια, η ανακοίνωση του smartphone που δεν αναμένεται να γίνει μέχρι τον Οκτώβριο και ίσως και αργότερα, μέχρι τότε θα πρέπει να ενημερωθεί στο νεότερο Android 9 Pie πριν από την κυκλοφορία του.Σε μια τελευταία ιδιόμορφη λεπτομέρεια, αποκαλύφθηκε νωρίτερα σήμερα ότι το Razer Phone 2 μπορεί να εφαρμόσει Razer’s iconic Chroma LED lightning με την κυκλοφορία του, ενεργώντας ως αντικαταστάτης για το πιο παραδοσιακό φως LED.

Πηγή: MySmartPrice

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα