Οι τελευταίες εικόνες του Mate 20 Pro επιβεβαιώνουν 128 GB αποθήκευσης και curved edge display

Προς τα τέλη Ιουλίου και τις αρχές Αυγούστου, το Galaxy Note 9 της Samsung κυριαρχούσε στα leaks για smartphone. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη περίοδος που υπήρχαν συνεχείς διαρροές για το Pixel 3 XL της Google. Αυτή την εβδομάδα, όμως, φαίνεται να είναι η σειρά του Mate 20 Pro της Huawei, όπως φαίνεται από μια ακόμη διαρροή.Μετά από μια εμφάνιση στο IFA 2018 νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το τελευταίο smartphone της Huawei έχει φωτογραφηθεί από την μπροστά πλευρά του. Δυστυχώς, η συσκευή προστατεύεται από μια αρκετά μεγάλη θήκη που αποκρύπτει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχεδίασης όπως το ακριβές μέγεθος και το σχήμα της συσκευής. Παρ 'όλα αυτά, η μεγάλη καμπύλη οθόνη AMOLED 6,9 ιντσών μπορεί ακόμα να φανεί σε όλη της τη δόξα, όπως και η σχετικά μεγάλη εγκοπή στην κορυφή της οθόνης.

Σε αυτό το σημείο είναι το "σπίτι" μιας εμπρός κάμερας 24 megapixel, ενός in-ear speaker και μιας νέας τεχνολογίας 3D αναγνώρισης προσώπου που αναμένεται να συναγωνιστεί το Face ID της Apple, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του μόλις πριν από ένα χρόνο.Εκτός από το σχεδιασμό του smartphone, οι εικόνες παρέχουν επίσης μια μικρή ματιά στην ενημερωμένη οθόνη κλειδώματος που μπορεί να βρεθεί στο τελευταίο λογισμικό της Huawei, με την προσαρμοσμένη επικάλυψη EMUI 9.0 που βασίζεται στο Android 9 Pie. Επιπλέον, παρέχεται μια ματιά στο νέο μενού ρυθμίσεων και, κατά την επισκόπηση αυτού, υπάρχουν αναφορές που υποδεικνύουν την παρουσία 128GB αποθήκευσης.

Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές στο παρελθόν, το Huawei Mate 20 Pro θα κάνει το ντεμπούτο του στο Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου, όπου θα συνοδεύεται από το μικρότερο "αδερφάκι" του Mate 20. Η κινεζική εταιρία αναμένεται τότε να ανοίξει μια περίοδο προ-παραγγελίας ενώ οι επίσημες αποστολές των νέων smartphones θα ξεκινήσουν μετά από μερικές εβδομάδες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα