Το Dark Mode έρχεται τελικά στην έκδοση Android του YouTube

Τον Ιούλιο, η Google ενθουσίασε τους χρήστες Android ανακοινώνοντας ότι η λειτουργία Dark Mode έρχεται στην εφαρμογή YouTube για την πλατφόρμα. Αλλά όταν ο Αύγουστος ήρθε χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες Android άρχισαν να αναρωτιούνται εάν θα δουν ποτέ λευκό κείμενο σε μαύρο φόντο στην πιο δημοφιλή εφαρμογή προβολής video.Η σκοτεινή λειτουργία προορίζεται για χρήση τη νύχτα όταν δεν θέλετε το συνηθισμένο λευκό φόντο που βρίσκεται στην εφαρμογή και κουράζει τον αμφιβληστροειδή σας. Μερικοί βέβαια μπορεί να το βρουν καλύτερο στο μάτι και να το ενεργοποιήσουν για όλη την ημέρα. Πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν μπορείτε απλώς να ανοίξετε την εφαρμογή YouTube, να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και να εντοπίσετε τη λειτουργία Dark Mode.

Στο δικό μας smartphone, έπρεπε να καθαρίσουμε την προσωρινή μνήμη του YouTube πριν εμφανιστεί το Dark Mode. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο καθαρίζετε την προσωρινή μνήμη στο Oreo. Ρυθμίσεις> Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις> Δείτε όλες τις Εφαρμογές> YouTube> Αποθηκευτικός Χώρος>  Διαγραφή προσωρινής μνήμης. Αφού γίνει αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στη δεξιά γωνία. Από εκεί, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις και Γενικά και η εναλλαγή Σκούρο Θέμα θα πρέπει να είναι η δεύτερη επιλογή.Αν οι παραπάνω οδηγίες δεν καταφέρουν να εμφανιστεί η επιλογή "Σκοτεινή λειτουργία" στο τηλέφωνό σας Android, απλά συνεχίστε να προσπαθείτε κάθε λίγες ώρες. Τελικά, θα εμφανιστεί στο κινητό σας Android. Παρεμπιπτόντως, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας εκτελεί την έκδοση 13.35.51 του YouTube ή υψηλότερη, πριν ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα