Το Huawei Mate 20 Pro θα έρθει με ανάλυση QHD + ενώ το Mate 20 με FHD +

Για χρόνια, τα τα flagship smartphones της Huawei και της Sony συνέχισαν να χρησιμοποιούν οθόνες Full-HD, ακόμη και όταν το πρότυπο της βιομηχανίας μετατοπίστηκε προς την υψηλότερη ανάλυση QHD. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, με την άφιξη του Xperia XZ3, η Sony έκανε τελικά τη μετάβαση στην ανάλυση QHD +. Και τώρα, αν οι νέες πληροφορίες είναι ακριβείς, φαίνεται ότι η Huawei θα ακολουθήσει το παράδειγμά της.


 

Όπως αποκαλύπτεται πρόσφατα το Mate 20 Pro, η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei θα προσφέρει ανάλυση 3120 x 1440. Αυτό συμπίπτει με την αναμενόμενη αναλογία διαστάσεων 18,7: 9 που υπάρχει επίσης στη σειρά P20. Επιπλέον, αυτό θα πρέπει να μεταφράζεται σε πυκνότητα εικονοστοιχείων 498 εικονοστοιχεία ανά ίντσα αν οι φήμες μιας οθόνης 6,9 ιντσών είναι αληθινές.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, το Mate 20 Pro αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα των πιο πρόσφατων ναυαρχίδων της Samsung, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πάνελ AMOLED με καμπύλες άκρες και στις δύο πλευρές. Όσον αφορά το Huawei Mate 20, φαίνεται ότι αυτή η συσκευή θα χρησιμοποιήσει μια μικρότερη επίπεδη οθόνη με μέγεθος 6,3 ίντσες. Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο αδελφό του, όμως, το κανονικό μοντέλο θα το κάνει με ανάλυση FHD + 2244 x 1080p, οπότε ταιριάζει με εκείνη των P20 και P20 Pro.Εκτός από τις διαφορές στην οθόνη, τόσο το Mate 20 όσο και το Mate 20 Pro θα κυκλοφορήσουν στο εσωτερικό με τον νέο επεξεργαστή Kirin 980. Αυτό έχει ρυθμιστεί να συνδυάζεται με 6GB μνήμης RAM και 128GB μη επεκτάσιμη αποθήκευση. Επίσης, το Android 9 Pie (η τελευταία έκδοση λογισμικού Android) θα έρθει προεγκατεστημένο από το κουτί .

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα εμβληματικά smartphones Mate 20 θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την ανακοίνωσή τους στις 16 Οκτωβρίου. Μετά από αυτό, οι συσκευές θα είναι πιθανόν διαθέσιμες για προπαραγγελία πριν από την κυκλοφορία τους στο τέλος του μήνα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα