Πιθανό leak εικόνας του Nokia 9 αποκαλύπτει γελοία ρύθμιση κάμερας

Η ναυαρχίδα της  HMD Global το Nokia 9 είναι ίσως ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2018, αλλά πρέπει επίσης να πούμε ότι πολύ λίγα είναι πραγματικά γνωστά για τη συσκευή. Ωστόσο, αν μια νέα εικόνα που έγινε leaked σήμερα είναι ακριβής, η πρώτη ματιά στη συσκευή μπορεί να έχει μόλις εμφανιστεί στο διαδίκτυο.

nokia9 leaksΥποθέτοντας ότι η εικόνα είναι το πραγματικό Nokia 9, είναι δίκαιο να πούμε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας θα έχει μια από τις πιο μοναδικές εμφανίσεις στο πρόσφατο ιστορικό των συσκευών της Nokia. Αυτό συμβαίνει λόγω μιας γελοίας εγκατάστασης κάμερας που υπάρχει στο πίσω μέρος, η οποία χρησιμοποιεί συνολικά έξι σημεία (αισθητήρες και LED), πέντε από τα οποία ακολουθούν μια εξαγωνική διάταξη και μια άλλη που κάθεται στο κέντρο.

Από την άποψη του τι χρησιμοποιείται για κάθε ένα, φαίνεται ότι τα αριστερά και τα κάτω δεξιά τμήματα θα είναι αισθητήρες κάμερας Zeiss, όπως και αυτός στο κέντρο. Αυτό θα φαινομενικά συνδυάζεται με ένα φλας LED που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία. Ωστόσο, παραμένει ασαφές τι αντιπροσωπεύουν τα άνω και κάτω τμήματα. Εν πάση περιπτώσει, όμως, η μοναδική διάταξη συμπίπτει με προηγούμενες πληροφορίες που ανέφεραν ότι η HMD Global είχε πάρει "υψηλό ρίσκο" με τη ρύθμιση της κάμερας.Προχωρώντας σε άλλες πτυχές του σχεδιασμού, η εν λόγω συσκευή Nokia φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα γυάλινο πλαίσιο στο πίσω μέρος. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες σχεδιασμού που αξίζει να λάβετε υπόψη. Πρώτα απ 'όλα, η επωνυμία Android One προς το κάτω μέρος του πάνελ επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι το smartphone θα αποσταλεί απευθείας με το Android 9 Pie από το κουτί.

Δεύτερον, είναι επίσης σημαντική η έλλειψη σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βλέπει προς τα πίσω. Αλλά σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές γνωρίζουμε ότι το Nokia 9 θα έρθει με έναν αισθητήρα στην οθόνη.Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι αυτή είναι μια πραγματική εικόνα - η εν λόγω εικόνα είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει ανακρίβειες. Ωστόσο, συμπίπτει με προηγούμενες διαρροές για το Nokia 9. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική πηγή έχει διαγράψει την εικόνα, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από την εικόνα. Ωστόσο, μέχρι να εμφανιστούν νέες πληροφορίες, η ακρίβεια της διαρροής θα παραμείνει μυστήριο.

Πηγή: Baidu (deleted)

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα