Ο bezel-less σχεδιασμός του Xiaomi Mi Mix 3 έγινε leaked, ξεκινά τον Οκτώβριο

Η Xiaomi πρωτοπόρησε στην εμφάνιση του smartphone από τον Οκτώβριο του 2016 όταν έκανε το ντεμπούτο με το Mix Mi, το οποίο στη συνέχεια βελτιώθηκε με το Mix Mi 2. Χάρη σε μια εικόνα που δημοσιεύτηκε από τον πρόεδρο της Xiaomi Lin Bin και αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον CEO Lei Jun, όμως, φαίνεται ότι το Mi Mix 3 θα πάει το συνολικό σχέδιο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.Καταργώντας σχεδόν κάθε σημάδι της στεφάνης στην πρόσοψη, το Mi Mix 3 διαθέτει εξαιρετικά λεπτά bezels σε κάθε πλευρά της οθόνης και προς τα πάνω. Πιο εντυπωσιακά όμως είναι το μέγεθος του κάτω μέρους, το οποίο είναι απλά ελάχιστα παχύτερο από το υπόλοιπο πλαίσιο και αντιπροσωπεύει μια τεράστια μείωση σε σχέση με τη σειρά Mi Mix 2. Λόγω αυτού του μεγέθους μείωσης στο "πηγούνι", η Xiaomi αναγκάστηκε να επανεξετάσει την τοποθέτηση της φωτογραφικής μηχανής της.

Έτσι, όπως το Oppo Find X και Honor's Magic 2, το οποίο ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, το πίσω μέρος του Mi Mix 3 θα γλιστρήσει ελαφρώς προς τα επάνω, αποκαλύπτοντας μια νέα ρύθμιση διπλής κάμερας με άγνωστες προδιαγραφές. Επίσης, αυτή η περιοχή είναι το σπίτι για το ηχείο αυτιού και τι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα μπροστινό φλας, αν και αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί λόγω της γωνίας της εικόνας.Όσον αφορά το φύλλο προδιαγραφών, δεν έχουν δοθεί ακόμη επίσημες πληροφορίες. Ωστόσο, ο Snapdragon 845 της Qualcomm πιθανόν να παρουσιαστεί μαζί με 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη έκδοση του Android 9 Pie, το πιο πρόσφατο λογισμικό θα ελπίζουμε να είναι επί του σκάφους κατά την κυκλοφορία του.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι σαφές πώς η Xiaomi θα επιλέξει να κοστολογήσει το smartphone της κατά την κυκλοφορία του. Ωστόσο, τα στελέχη αποκάλυψαν ότι οι πωλήσεις θα ξεκινούσαν στα τέλη Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να αποκαλυφθεί η τιμή του στην αρχή του μήνα.

Πηγή: Weibo μέσω: Slashleaks

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα