Το Xiaomi Pocophone F1 ξεκινά επίσημα σε 65 χώρες
Poco F1 Steel Blue

Το Xiaomi Pocophone F1 ξεκινά επίσημα σε 65 χώρες

Το Xiaomi Pocophone F1 σίγουρα δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στους φίλους της εταιρείας αλλά και σε πολλούς fans των κινητών συσκευών. Ο λόγος είναι ότι αυτό το τηλέφωνο με τιμή περίπου 300 € έχει κάποιες κορυφαίες προδιαγραφές, όπως Snapdragon 845, 6GB / 8GB RAM, 64/128 / 256GB εσωτερική αποθήκευση, μπαταρία 4.000 mAh και πολλά άλλα.Κάποιοι το αποκαλούσαν ακόμη και το OnePlus killer, καθώς είναι πιο προσιτό στην τιμή και με εξίσου καλά χαρακτηριστικά. Το Xiaomi Poco F1 ξεκίνησε στην Ινδία στις 22 Αυγούστου και σήμερα, η Xiaomi ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα της συσκευής σε 65 χώρες.

Επίσης μέσω τρίτων μάθαμε και την τιμή του τηλεφώνου σε διαφορετικές αγορές. Παρόλο που μερικά από αυτά είναι περίπου 25% ακριβότερα από την αρχική τιμή, το Poco F1 διατηρεί ακόμα το τίτλο του πιο value-for-money smartphone, τουλάχιστον στο φύλλο χαρακτηριστικών του (κατά την γνώμη μας). Ακολουθεί η ανάλυση των τιμών σε διάφορες αγορές όπως στην Ευρώπη πχ θα ξεκινήσει από τα 329 € στην Γαλλία και σε άλλες χώρες ή από 2.800 (~ $ 360) HKD στο Χονγκ Κονγκ και από 17,990 PHP (~ 340 δολάρια) στις Φιλιππίνες  ( και κάπως έτσι έμαθα και πως ότι το νόμισμα στις Φιλιππίνες λέγεται PHP).Εάν ενδιαφέρεστε για τη διαθεσιμότητα της χώρας, το POCOPHONE Global Twitter account το δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα. Όπως βλέπετε από την παρακάτω φωτογραφία, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν θα δουν επίσημα το POCO F1. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κινέζος κατασκευαστής θα τις αφήσει απ' έξω.

poco f1 market

Το Xiaomi Poco F1 τσεκάρει πολλά κουτιά για πολλούς ανθρώπους. Το τηλέφωνο διαθέτει τις τελευταίες κορυφαίες προδιαγραφές, ευρεία διαθεσιμότητα, προσιτή τιμή και πολλά άλλα. Όμως, όπως πολλά τηλέφωνα το 2018, δεν είναι τέλειο. Έχει μια μεγάλη εγκοπή και στερείται NFC και OIS. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι τα πιο κοινά για τους περισσότερους και πιθανόν να μην τους πειράξει καν αλλά για όποιον τα χρησιμοποιεί αυτό είναι ένα σοβαρό κόλλημα.Πάντως, αν ψάχνετε για μια συσκευή που να έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, αλλά να έχει πολύ χαμηλή τιμή, το Xiaomi Pocophone F1 είναι μια επιλογή που δύσκολα θα μπορέσετε να προσπεράσετε.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks