Μετά από εσφαλμένη ενημέρωση, το dark mode επιστρέφει στα Μηνύματα του Android

Η Google ενημέρωσε την εφαρμογή Android Messages στην έκδοση 3.5 νωρίτερα αυτό το μήνα, παρουσιάζοντας έναν επανασχεδιασμό θέμα και μια σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή μυνημάτων για Android. Δυστυχώς, η εταιρεία πήρε πίσω την ενημέρωση μία ημέρα μετά την κυκλοφορία της. Τώρα, μια αναγφορά από 9to5Google και το Android Police αναφέρουν ότι το Material Themeredesign και το dark mode είναι και πάλι στην εφαρμογή. Οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες στην έκδοση 3.5.052 της εφαρμογής Android Messages.Έχει αναφερθεί ότι θα χρειαστεί να ξεκινήσετε την εφαρμογή μία φορά, να την κλείσετε τελείως από το μενού recent / multitasking και στη συνέχεια να επανεκκινήσετε την εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε τις νέες λειτουργίες. Αν και η εφαρμογή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για όλους τις επόμενες ημέρες θα λάβετε την ενημερωμένη έκδοση αν δεν την έχετε ήδη λάβει στο κινητό σας.Βέβαια πολλοί έχουν σχολιάσει ότι η σκοτεινή λειτουργία δεν φαίνεται να προσφέρει σωστά μαύρα χρώματα, επομένως όσοι έχουν οθόνες OLED ενδέχεται να απογοητευτούν από την αλλαγή. Το Sync για το Reddit και η εφαρμογή Kindle σίγουρα φαίνεται να προσφέρουν βαθύτερους, φιλικούς OLED μαύρους τόνους ειδικά αν τα βάλουμε δίπλα δίπλα σε σύγκριση.

Δεν μπόρεσα να πάρω την ενημέρωση μέσω του Play Store (μόνο η ενημέρωση 3.4.048 ήταν διαθέσιμη για μένα), αλλά κατάφερα να την κατεβάσω μέσω του APKMirror. Θα σας συνιστούσαμε να συνεχίσετε να ελέγχετε το Play Store αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές. Σύντομα άλλωστε η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη για download.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα