Δείτε το sci-fi (και super ελίτ) Galaxy skin για το Fortnite

Το Samsung Galaxy Note 9 τελικά έφτασε στα ράφια των καταστημάτων. Ενώ η συσκευή είναι σίγουρα ένα θηρίο, όταν πρόκειται για specs, πρόκειται επίσης να επιτρέψει στους gamers να έχουν ένα αποκλειστικό Galaxy skin για το Fortnite Android. Το Galaxy Skin για το Fortnite είναι αποκλειστικό για τους ιδιοκτήτες του Note 9 και του Samsung Galaxy Tab S4, τα οποία είναι προς το παρόν το πιο ακριβό τηλέφωνο και tablet αντίστοιχα στον κατάλογο της Samsung.Με την κυκλοφορία του Note 9 την περασμένη εβδομάδα, έχουμε τώρα την πρώτη πραγματική ματιά μας σε αυτό που μοιάζει με το Galaxy sking για τον χαρακτήρα στο Fortnite. Εν ολίγοις, μοιάζετε με ένα εντυπωσιακό διαστημικό θεό.

Δείτε το εντυπωσιακό skin στο παρακάτω screenshot:fortnite skin galaxy

Για να αποκτήσετε το Galaxy skin του Fortnite, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Fortnite στο Galaxy Note 9 ή το Galaxy Tab S4, μεταβαίνοντας στο κατάστημα Galaxy Apps. Μην ψάχνετε για Fortnite στο Google Play Store - δεν υπάρχει. Μόλις εγκαταστήσετε το Fortnite μέσω του καταστήματος Galaxy Apps και συνδεθείτε, ανοίξτε το παιχνίδι και παίξτε τρεις γύρους. Δεν έχει σημασία αν κερδίζετε ή χάνετε, απλά πρέπει να ολοκληρώσετε τρία παιχνίδια πριν να πάρετε το skin.Αφού ολοκληρώσετε τους τρεις γύρους σας, μέσα σε 24 ή 48 ώρες θα λάβετε ένα κουτί δώρου στο παιχνίδι που θα περιέχει το Galaxy skin σας.

Η Samsung λέει ότι μπορείτε να πάρετε μόνο ένα skin ανά συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι αν έχετε στην κατοχή σας τόσο το Note 9 όσο και το Tab S4, θα μπορούσατε να έχετε δύο λογαριασμούς Fortnite με το Galaxy skin και πιθανότατα άδειες τσέπες.

Προς το παρόν, η Samsung διατηρεί το Galaxy Skin για αποκλειστική χρήση του Fortnite μόνο στους ιδιοκτήτες των Galaxy Note 9 και Tab S4, αλλά ποιος ξέρει: θα μπορούσε να προσφέρει το skin και σε άλλες συσκευές Samsung κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πηγή: androidauthority

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks