Νέα λειτουργία θα υπολογίζει πόσο καιρό περνάτε βλέποντας βίντεο στο YouTube κάθε μέρα

Τον Μάιο, το YouTube παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό που σας υπενθυμίζει να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να κάνετε ένα διάλειμμα από το να χαζεύετε βίντεο στην πλατφόρμα. Μπορείτε να ορίσετε αυτήν την υπενθύμιση ώστε να σας ειδοποιεί από κάθε 15 λεπτά μέχρι κάθε 3 ώρες. Τώρα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Digital Wellbeing της Google, το YouTube ωθεί ένα νέο εργαλείο που θα σας επιτρέψει να δείτε ακριβώς πόση ώρα "σπαταλάτε" κάθε μέρα βλέποντας ταινίες και video στην εφαρμογή.


 

Μόλις φτάσει η ενημέρωση στο τηλέφωνό σας, το προφίλ στο μενού του λογαριασμού σας θα σας πει πόσο καιρό έχετε παρακολουθήσει το YouTube σήμερα και χθες. Θα σας δώσει επίσης ένα σύνολο των τελευταίων επτά ημερών και να υπολογίστε τον μέσο χρόνο που περνάτε καθημερινά για προβολή βίντεο μέσω της εφαρμογής YouTube. Λυπούμαστε, αλλά τα στατιστικά του YouTube Music δεν περιλαμβάνονται βέβαια αυτό είναι πιο λογικό καθώς δεν ακούγοντας μουσική δεν κοιτάμε κατά ανάγκη την οθόνη του κινητού μας καθώς μπορούμε να κάνουμε άλλες δραστηριότητες. Το μενού θα περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε τις προαναφερθείσες υπενθυμίσεις για να ξεκολλήσετε από το youtube.Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και να ορίσετε μία φορά κάθε μέρα για να λάβετε όλες τις ειδοποιήσεις προώθησης που σχετίζονται με το YouTube. Και η Google αποστέλλει τώρα ειδοποιήσεις YouTube χωρίς ήχο ή δόνηση από τις 10:00 μ.μ. έως τις 8 π.μ, ώστε να μπορείτε να έχετε έναν ξεκούραστο ύπνο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ώρες αυτές ή να απενεργοποιήσετε το σύνολο των ρυθμίσεων. Αν έχετε λάβει την ενημέρωση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο εργαλείο ανοίγοντας την εφαρμογή YouTube. Αγγίξτε το avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στην επιλογή Χρόνος Παρακολούθησης.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα