Τα χαρακτηριστικά του Honor 8Χ Max έγιναν leaked έρχεται με Snapdragon 660

Η Honor έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι τα επόμενα mid-range smartphones της, τα Honor 8X και 8X Max θα παρουσιαστούν επίσημα στις 5 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες των τηλεφώνων και των benchmark τους που αποκαλύπτουν εν μέρει τις προδιαγραφές τους.Ένα πράγμα που δεν ήμασταν σίγουροι είναι το chipset που θα χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνα, είτε το Snapdragon 636 ή το 660. Σήμερα, χάρη στη διαρροή από την Weibo, το αντίστοιχο facebook της Κίνας, μάθαμε ότι τουλάχιστον ένα από τα τηλέφωνα, Το Honor 8X Max θα τροφοδοτείται από οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 με συχνότητα 2.2 GHz.

Επιπλέον, τα screenshots που διαρρέουν αποκαλύπτουν ότι το τηλέφωνο θα περιέχει μνήμη RAM 4GB και την ανάλυση της οθόνης: 2244 x 1080 pixels. Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές η οθόνη Honor 8X Max έχει μια μικρή εγκοπή waterdrop στην κορυφή, εξ ου και η ασυνήθιστη ανάλυση.Μιλώντας για την οθόνη, το Honor 8X Max λέγεται ότι διαθέτει μια τεράστια οθόνη 7,12 ιντσών, ενώ το κανονικό Honor 8X αναμένεται να έρθει με μικρότερη οθόνη. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του τηλεφώνου θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μια διπλή κάμερα, μια τεράστια μπαταρία 4.900 mAh και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που τοποθετείται στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου.

Πηγή: Weibo μέσω AndroidPure

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα