Το OnePlus 6T επιβεβαιώθηκε επισήμως από το ρωσικό οικονομικό οργανισμό

Οι πρώτες λεπτομέρειες για το OnePlus 6T ήρθαν την περασμένη εβδομάδα διάφορες πηγές που πρότειναν ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο smartphone της εταιρίας. Σήμερα τώρα την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση ότι το τηλέφωνο υπάρχει και ότι θα κυκλοφορήσει πράγματι φέτος (αν δεν συμβεί τίποτα ασυνήθιστο).Το τηλέφωνο, το οποίο διατίθεται με τον αριθμό μοντέλου OnePlus A6013, πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την EEC (Eurasian Economic Commission). Δυστυχώς, εκτός από το γεγονός ότι το smartphone υπάρχει επίσημα, η καταχώρηση από την EEC δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του OnePlus 6T.

Original OnePlus Adapter Type-C

Με βάση προηγούμενες φήμες όμως, το OnePlus 6T μπορεί να πωλείται για 550 δολάρια, το οποίο είναι κοντά στη μέση τιμή πώλησης του OnePlus 6 (μόλις 20 δολάρια υψηλότερα). Όταν πρόκειται για hardware, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το OnePlus 6T να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 845 και είτε RAM 6GB ή 8GB (πιθανότερο και τα δύο).Από τη στιγμή που η OnePlus συνήθως "δανείζεται" πολλές από τις προδιαγραφές των τηλεφώνων Oppo ( η Oppo κατέχει την OnePlus), δεν θα εκπλαγούμε αν το OnePlus 6T θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών, μια διπλή κάμερα (12MP + 20MP) , και μία δευτερεύουσα κάμερα 25-megapixel. Αυτές είναι οι ακριβείς προδιαγραφές του Oppo R17 Pro, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα ως τηλέφωνο mid-to-high λόγω του επεξεργαστή Snapdragon 710.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του OnePlus 6T θα εμφανιστούν τις ερχόμενες εβδομάδες, αλλά είναι εξίσου ενδιαφέρον να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει το smartphone στην αγορά αν θα κυκλοφορήσει πριν τις γιορτές ή θα πάει για τις αρχές του νέου έτους.

OnePlus 6T certification

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα