Κατεβάστε τα wallpapers και τον launcher του Xiaomi Pocophone F1 από εδώ!

Το Xiaomi Pocophone F1 δεν κοστίζει πάρα πολύ καθώς θα ξεκινά από περίπου 300 €, αλλά ίσως να μην το αγοράσετε. Ίσως να μην χρειάζεστε ένα καινούργιο τηλέφωνο ή ίσως να επιλέξετε κάποιο άλλο smartphone της xiaomi τελικά. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αγοράσετε τη συσκευή για να πάρετε τα χέρια σας τις ταπετσαρίες και τον launcher του Xiaomi Pocophone F1. Υπάρχει παρακάτω σύνδεσμος για να κάνετε λήψη όλα τα wallpapers μαζί σε ένα μεγάλο αρχείο ZIP.

Οι ταπετσαρίες του Xiaomi Pocophone F1 είναι αρκετά πολύχρωμες και όλες έχουν ανάλυση 2.246 x 1.080.  Αν θέλετε να κάνετε λήψη όλων των ταπετσαριών του Xiaomi Pocophone F1 ταυτόχρονα, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί:

XIAOMI POCOPHONE F1 WALLPAPERS

Ως επιπλέον μπόνους, διαθέτουμε επίσης έναν σύνδεσμο για τον launcher του Xiaomi Pocophone F1, μέσω του XDA Developers. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi που εκτελεί MiUI 9 ή 10, οποιαδήποτε έκδοση.

Ο launcher του Xiaomi Pocophone F1 είναι κομψός επειδή έχει ένα app drawer, το οποίο το MiUI δεν είχε για πολύ καιρό. Σας επιτρέπει επίσης να οργανώνετε τις εφαρμογές στο app drawer ανά τύπο και υποστηρίζει ακόμα πακέτα εικονιδίων τρίτων.

Ο launcher θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Google Play Store, αλλά αν βιάζεστε να τον δοκιμάσετε, απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε πως δουλεύει.

INSTALL XIAOMI POCOPHONE F1 LAUNCHER

Πηγή: androidauthority

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα