Το folding smartphone Razr έρχεται από την Motorola

Το Samsung Galaxy X μπορεί να είναι το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο που θα βγει στην αγορά, αλλά δεν θα μείνει πολύ καιρό εκτός ανταγωνισμού καθώς το teaser video του Motorola Razr folding phone είναι ήδη έτοιμο και μας δείχνει ότι και η Motorola είναι κοντά στην παραγωγή ενός πτυσσόμενου smartphone.

 

Η Motorola έχει ήδη διαρρεύσει ότι εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο smartphone που θα πρέπει να αναβιώσει ξανά τη σχεδίαση clamshell του Razr που έκανε την εταιρεία θρυλική. Τώρα εμφανίστηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο USPTO το οποίο δείχνει ακριβώς πάνω σε τι φαίνεται να εργάζεται η Motorola.

Το συναρπαστικό πράγμα για αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ότι η οθόνη περιγράφεται ως μία γιγαντιαία οθόνη που αναδιπλώνεται εξ ολοκλήρου. Αυτό θα σήμαινε ένα ωραίο μικρό και φορητό τηλέφωνο clamshell στην τσέπη που "ξεδιπλώνεται" σε μια τεράστια οθόνη, μεγαλύτερη από τις περισσότερες συσκευές, τουλάχιστον θεωρητικά.

 

Σύμφωνα με αυτό το βίντεο, του smartphone renderer το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube τον Μάρτιο του 2018 από το TechConfigurations, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια οθόνη QHD AMOLED 7 ιντσών με αναλογία προβολής 18: 9 και υποστήριξη HDR10. Αυτή είναι πιθανώς η ίδια οθόνη που γίνεται από τη Samsung για το Galaxy X ή το Galaxy F, όπως μπορεί να το ονομάσει.

Ενώ η Samsung έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο, αναμένεται η Motorola, η Huawei και ίσως ακόμη και η Apple και η LG να ακολουθήσουν σύντομα. Η Samsung θα πρέπει να κυκλοφορήσει το Galaxy X γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου του 2019 και είναι πολύ πιθανό μερικές εβδομάδες αργότερα να δούμε και άλλα smartphones να το ακολουθούν.

 

Περισσότερα

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα