Η ημερομηνία κυκλοφορίας του V40 της LG έχει οριστεί μετά τα νέα iPhones

Χάρη στους όχι και τόσο εντυπωσιακούς αριθμούς πωλήσεων του G7, η LG θέτει μέτριους στόχους για την επερχόμενη ναυαρχίδα της το V40, όπως αναφέρουν κορεατικές ιστοσελίδες και σχεδιάζει την ημερομηνία κυκλοφορίας του την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Συμπτωματικά, αυτό είναι αμέσως μετά την παρουσίαση των iphones της Apple για το 2018, ή τουλάχιστον των μοντέλων OLED.Η LG είχε φέτος έθεσε 3 εκατομμύρια σαν στόχους πωλήσεων για το G7, αλλά κατάφερε να πετύχει τα μισά από αυτά και τώρα παραγγέλνει κομμάτια για 500.000 μονάδες V40 κατά την αρχική κυκλοφορία. Δεδομένων των 1,5 εκατομμυρίων παραγγελιών για το V30, οι στόχοι πωλήσεων είναι πολύ πιο περιορισμένοι φέτος.

Προφανώς, η LG έκανε δύο εκδόσεις του V40 - ένα premium "Phoenix" και ένα "Falcon" που είναι λιγότερο "premium" - αλλά απέτυχε να πείσει τους μεταφορείς για το πιο ακριβό μοντέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η LG θέλησε να πουλήσει το premium στη Google, αλλά το απέρριψε. Μετά από όλα, αυτό που βλέπουμε σε όλες αυτές τις διαρροές του Pixel πρόσφατα μπορεί να είναι μια έκδοση του μοντέλου V40 "Falcon", του οποίου η LG φέρεται να σχεδιάζει να κατασκευάσει 800.000 μονάδες, ισχυρίζονται κύκλοι από την εταιρία.Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της σημερινής έκθεσης έρχεται ως φήμη για το πρώτο smartphone της LG, το V45, το οποίο φαίνεται ότι μοιράζεται πολλά κομμάτια με τα G7 και V40 σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος παραγωγής του η LG. Οι μονάδες κάμερας και η οθόνη φαίνεται να είναι όλα από το V40, ενώ το V45 θα κολλήσει σε μια κεραία 5G που τελικά θα το κάνει πιο παχύ, λέει η αναφορά.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα