Η τελευταία ενημέρωση του OnePlus 5 και 5T επιτρέπει την υποστήριξη Treble

Η OnePlus υποσχέθηκε ότι θα υποστηρίξει το Project Treble για μερικές από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της, όπως το OnePlus 5 και 5T, και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την εκπλήρωση αυτής της υπόσχεσης, συμπεριλαμβάνοντας αυτό το χαρακτηριστικό σε ένα από τα ανοικτά beta builds του OxygenOS που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.Σήμερα, ένα σταθερό build του OxygenOS έχει φέρει το χαρακτηριστικό τόσο στο OnePlus 5 όσο και στο 5T και παρόλο που δεν αναφέρεται στο changelog, η ενημέρωση φέρνει την υποσχεθείσα υποστήριξη του Project Treble. Αν και αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που προσανατολίζεται στον καταναλωτή, βοηθάει τους προγραμματιστές και τους κατασκευαστές smartphone να στέλνουν ενημερώσεις λογισμικού πιο γρήγορα.

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει τη νέα ενημέρωση του OxygenOS 5.1.5 στο OnePlus 5 ή 5T, τότε το smartphone σας διαθέτει τώρα υποστήριξη Treble. Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικές άλλες βελτιώσεις που περιλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση, όπως η επιλογή επιβεβαίωσης του PIN χωρίς να πατάτε √ για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο (Ρυθμίσεις / Ασφάλεια και οθόνη κλειδώματος / κλείδωμα οθόνης / PIN).Επίσης, η ενημερωμένη έκδοση που έχει μέγεθος 1.6GB προσθέτει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Αυγούστου, την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας που κυκλοφόρησε η Google. Εάν δεν λάβατε την ενημερωμένη έκδοση ακόμα, δώστε της λίγες ημέρες ακόμα καθώς γίνεται σταδιακά.

Πηγή: OnePlus 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα