Το Google Fit διαθέτει νέο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά που προάγουν την υγεία της καρδιάς

Το Google Fit είναι η εφαρμογή για τους λάτρεις της γυμναστικής στην πλατφόρμα Android: από την ίδια την Google, το Fit σάς δίνει μια γενική εικόνα των καθημερινών δραστηριοτήτων σας και σας διεγείρει να κινηθείτε περισσότερο και να έχετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Και τώρα, διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό και νέα χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται γύρω από την υγεία της καρδιάς.Η Google συνεργάστηκε με την American Heart Association (AHA) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) για να δημιουργήσει μια εφαρμογή που σας προτρέπει προς μια πιο επωφελή σωματική δραστηριότητα με βάση τις επιστημονικές μελέτες. Αυτή η συνεργασία οδήγησε σε δύο νέα μέτρα που εισήχθησαν με τη νέα έκδοση του Google Fit: Λεπτά Κίνησης (Move Minutes) και Πόντοι Καρδιάς (Heart Points).

Το Move Minutes σας υποκινεί να καθίσετε λιγότερο και να κινηθείτε περισσότερο σε διάφορες περιπτώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα ήταν καλή ιδέα να πάρετε τις σκάλες και όχι τον ανελκυστήρα ή θα μπορούσατε να πάτε με έναν φίλο σας μια βόλτα αντί να καθίσετε και να πιείτε τον καφέ σας. Αυτές οι ιδέες αντιπροσωπεύονται στο μετρητή  Move Minutes.Τα Heart Points είναι μια διαφορετική μέτρηση που επικεντρώνεται στο όφελος που θα έχετε όταν πιέζετε τον εαυτό σας. Παίρνετε έναν πόντο για ένα λεπτό μέτριας δραστηριότητας και οι έρευνες έχουν δείξει ότι μόλις 30 λεπτά από μια γρήγορη βόλτα 5 ημέρες την εβδομάδα σας επιτρέπει να φτάσετε στο συνιστώμενο εβδομαδιαίο στόχο δραστηριότητας.

Το Google Fit θα ενσωματώνει επίσης εφαρμογές τρίτων όπως το Strava, το Runkeeper, το Endomondo και το MyFitnessPal, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την πρόοδό σας συγχρονισμένη. Και μέσα στο Google Fit, η άσκηση θα ανιχνευθεί και θα προστεθεί αυτόματα, χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες που είναι ενσωματωμένοι στο τηλέφωνο.Η νέα εφαρμογή Google Fit θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε κινητά τηλέφωνα και wearables Android αυτή την εβδομάδα και δείχνει ότι η εταιρεία εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και smartwatches με την πλατφόρμα Wear OS. Οι φήμες ανέφεραν νωρίτερα ότι η Google εργάζεται σε ένα δικό της smartwatch που θα πρέπει να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο, ενδεχομένως παράλληλα με τα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL smartphones.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα