Το Vivo X23 είναι επίσημο με πιο λεπτό notch και chin από το Vivo X21

Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το Vivo X21 - ένα από τα πρώτα smartphones στην αγορά με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Ενώ το X21 είναι μια τακτοποιημένη συσκευή που μας άρεσε, υπήρχαν σίγουρα πολλά θέματα που μας το έκαναν δύσκολο για να το προτείνουμε ως μία ασφαλή και καλή αγορά.


 

Τώρα, μόλις πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση του Vivo X21, η Vivo ξεκινά μια νέα συσκευή που ονομάζεται Vivo X23. Μπορείτε να το δείτε τώρα στον ιστότοπο της Vivo με ένα κουμπί που λέει "Κάντε κράτηση" στα κινέζικα.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σχετικά με το Vivo X23 σε σύγκριση με το X21 είναι ότι η εγκοπή είναι πολύ μικρότερη στη νεότερη συσκευή. Η εγκοπή στο X21 μοιάζει πολύ περισσότερο με την εγκοπή του iPhone X (ή την εγκοπή του OnePlus 6) ενώ η εγκοπή στο X23 είναι πιο παρόμοια με τις πρόσφατες εικόνες που είδαμε των Oppo R17 και Oppo F9.


 

Ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετοί που πιθανότατα θα αδιαφορήσουν για οποιαδήποτε εγκοπή ανεξάρτητα από το σχεδιασμό της, σίγουρα είναι καλύτερο να έχεις αυτές τις αποκαλούμενες εγκοπές waterdrop από την εγκοπή τύπου iPhone X που καταλαμβάνει ένα μεγαλύτερο μέρος στην κορυφή της οθόνης. Το πηγούνι (ή αλλιώς κάτω μέρος της οθόνης) είναι επίσης λίγο μικρότερο για το Vivo X23 σε σχέση με το X21, αν και χωρίς συγκεκριμένες προδιαγραφές μεγέθους δεν μπορούμε να πούμε πόσο μικρότερο μόνο από μερικές εικόνες. Αλλά απλά κοιτάζοντας τις δύο συσκευές αρκεί για να συμπεράνει κανείς ότι το πηγούνι του X23 είναι μικρότερο.


 

Το X23 διαθέτει επίσης μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, όπως συμβάνει και με το X21.

Δυστυχώς, η καταχώρηση στο Vivo.com δεν μας δίνει καμία προδιαγραφή για το Vivo X23. Φήμες δηλώνουν ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη έχει αναβαθμιστεί σε σχέση το X21. Άλλες φήμες σε διάφορες ιστοσελίδες και στο Twitter επίσης δείχνουν ότι η συσκευή θα συνοδεύεται από τον Qualcomm Snapdragon 670 ή 710, 8GB μνήμης RAM, οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών και συνδεσιμότητα USB Type-C.

vivo x23


 

Είναι πιθανό ότι το Vivo X23 θα κυκλοφορήσει πλήρως τις επόμενες δύο εβδομάδες, οπότε θα πρέπει να γνωρίζουμε σύντομα τις προδιαγραφές, την τιμολόγηση και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι άμεσα διαθέσιμο για αγορά σε όλο τον κόσμο αλλά είναι πιθανόν λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του να έχει και global version.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks