Η Nokia κάνει tease την παρουσίαση τηλεφώνου στις 21 Αυγούστου, ενδεχομένως το Nokia 9

Σήμερα στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός Nokia Mobile tweeted μια εικόνα teaser για κάποιο είδος παουσίασης smartphone. Παρόλο που δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι έρχεται επειδή η Nokia δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, φαίνεται να είναι για το Nokia 9 (2018). Η εικόνα του teaser δείχνει τη σιλουέτα μιας μεγάλης συσκευής, με τίτλο "Get ready to unveil the most awaited phone.".Δείτε μόνοι σας παρακάτω:

Όπως είπα, το tweet δεν μας δίνει πολλά για να καταλάβουμε κάτι περισσότερο. Ωστόσο, ακούσαμε νωρίτερα αυτό το έτος ότι η HMD Global - η οποία κατέχει τα smartphones Nokia - διαθέτει ένα smartphone με το όνομα Nokia 9 (2018) που είναι στα σκαριά να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Προφανώς, 21 Αυγούστου είναι πριν από τον Σεπτέμβριο, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το Nokia 9 (2018) είναι αυτό που θα παρουσιαστεί.Αν το Nokia 9 (2018) είναι αυτό που έρχεται, θα είναι πιθανότατα το μεγάλο στοίχημα της Nokia, καθώς θα είναι η ναυαρχίδα της για το 2018, και θα διαθέτει έναν Qualcomm Snapdragon 845 και χαρακτηριστικά που θα το κατατάσσουν απέναντι σε κορυφαία smartphones όπως το Samsung Galaxy S9. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι το smartphone θα έχει οθόνη με εγκοπή και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Αλλά αυτό είναι μόνο μια φήμη, γι' αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά.

Οποιοδήποτε smartphone και να έρχεται, η Nokia φαίνεται να πιστεύει ότι είναι αρκετά μεγάλη υπόθεση. Μείνετε συντονισμένοι για τις 21 Αυγούστου!

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα