Το benchmark του Huawei Mate 20 Lite επιβεβαιώνει τον Kirin 710 και τα 4GB RAM

Το επερχόμενο Mate 20 Lite της Huawei έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο διαρροών, οι οποίες αποκάλυψαν ουσιαστικά το πλήρες φύλλο προδιαγραφών και το σχεδιασμό του smartphone. Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει το νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας να εμφανιστεί σε μια νέα καταχώρηση στο Geekbench που επιβεβαιώνει μερικές λεπτομέρειες.Ξεκινώντας με τον επεξεργαστή, μια προηγούμενη διαρροή από την Κίνα περιλάμβανε λεπτομέρειες που υπογράμμισαν την παρουσία του νέου επεξεργαστή Kirin 710, αν και δεν έκανε καμία συγκεκριμένη αναφορά. Χάρη στο σημερινό benchmark, όμως, η παρουσία του τσιπ έχει τελικά επιβεβαιωθεί και παίρνει βαθμολογία ένα αξιοσέβαστο 1598 με τα αποτελέσματα single core, αλλά παράγει μόνο 4665 πόντους στη δοκιμή multi core.

Αυτό το σκορ το βάζει να ανταγωνιστεί με τους επεξεργαστές της σειράς 600 της Qualcomm, αλλά δεν επαρκεί για να φτάσει στα ίδια επίπεδα επιδόσεων με τον Snapdragon 710 της Qualcomm. Τώρα, εκτός από τον επεξεργαστή, η πρόσφατη λίστα πιστοποίησης αποκάλυψε 6GB μνήμης RAM. Ωστόσο, αυτά τα αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης αποκαλύπτουν ότι μια έκδοση 4GB RAM θα ​​φθάσει επίσης κατά την κυκλοφορία. Παρ 'όλα αυτά, θα πρέπει να υπάρχουν ακόμη 64GB αποθήκευσης. Επίσης, η συμπλήρωση του πακέτου θα πρέπει να περιλαμβάνει Android 9 Pie με το skin EMUI 9.0 στην κορυφή.Από την άποψη του σχεδιασμού, το πίσω μέρος του Mate 20 Lite παίρνει μερικές τάσεις από το Porsche Design του περασμένου έτους, καθώς το τμήμα του πίσω μέρους φιλοξενεί μια εγκατάσταση διπλής κάμερας και τον πίσω ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, όταν πρόκειται για το μπροστινό panel, το Mate 20 Lite ακολουθεί τα βήματα των πρόσφατων smartphones της Huawei, προσφέροντας μια ψηλή οθόνη 19: 9, με μια μικρή εγκοπή επάνω και ένα μικρό "πηγούνι" προς τα κάτω.Επί του παρόντος, είναι ασαφές, πότε η Huawei θα παρουσιάσει το επόμενο smartphone της, αλλά θεωρώντας ότι θέλει να παραμείνει μαζί με τις ναυαρχίδες των Mate 20 και Mate 20 Pro οι οποίες και οι δύο πρόκειται να παρουσιαστούν τον Οκτώβριο, αναμένεται ένα παρόμοιο πρόγραμμα ανακοίνωσης για την παραλλαγή Lite.

mate 20 lite benchmark

source: Geekbench 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα