Το Fortnite v5.21 φέρνει νέα Modes και Sniper Rifle στο Android

Το παιχνίδι που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία από την Epic Games το Fortnite έχει ενημερωθεί στην έκδοση 5.21 και οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μερικά νέα time-limited modes για το Battle Royale, μαζί με ένα νέο όπλο, το Rifle Heavy Sniper. Αντικαθιστά το Scoped Assault Rifle, το οποίο έχει αφαιρεθεί από ορισμένες λειτουργίες.Ένα από τα νέα modes παιχνιδιού επικεντρώνεται γύρω από το ίδιο το όπλο. που ονομάζεται Sniper Shootout, εδώ λοιπόν μόνο τα sniper rifles θα αναπαράγονται στο χάρτη, αφήνοντας τους παίκτες να αψιμαχούν από μεγάλη απόσταση και να βασίζονται σε τακτικές μυστικότητας και κρυψίματος για να καταφέρουν μια νίκη. Ο άλλος νέος τρόπος ονομάζεται Soaring 50's και ουσιαστικά είναι μια τυπική μάχη 50-vs-50 με μεγαλύτερη έμφαση στο αερομεταφερόμενο παιχνίδι.

Το Sniper Shootout είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, πέφτεις μέσα, αρπάζεις ένα sniper rifle και πιάνεις δουλειά για να βρεις άλλους παίκτες να εξοντώσεις. Τα σκοτώματα και οι θάνατοι δεν παρακολουθούνται σε αυτό το mode, και το πλιάτσικο είναι 50% σπανιότερο. Στο Soaring 50's, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ανεμόπτερα τους όταν πέφτουν από τα μεγάλα ύψη και υπάρχουν pads εκτόξευσης και pads αναπήδησης παντού. Οι παγίδες spike εμφανίζονται επίσης λιγότερο συχνά. Το Heavy Sniper Rifle μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να φορτώσει ξανά.Έχει επίσης λιγότερη απόκλιση σφαίρας, καθιστώντας κάθε θανάσιμο πυροβολισμό ακριβέστερο. Έρχεται σε επικές και θρυλικές παραλλαγές και μπορεί να βρεθεί σε floor loot, σεντούκια, μηχανές αυτόματης πώλησης και πτώσεις εφοδιασμού, όπως και τα υπόλοιπα όπλα εντός του παιχνιδιού. 

Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη λειτουργία "Save The World", συμπεριλαμβανομένου ενός νέου χαρακτήρα, αλλά οι παίκτες κινητών μπορούν με ασφάλεια να αγνοήσουν αυτά προς το παρόν. Το Save The World δεν είναι διαθέσιμο σε κινητές συσκευές αυτή τη στιγμή και είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι από το Fortnite Battle Royale. Ο τελευταίος τίτλος εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη σε Android και ο αριθμός των υποστηριζόμενων συσκευών παραμένει περιορισμένος.Οι ιδιοκτήτες των πιο σύγχρονων ναυαρχίδων της Samsung πρέπει να μπορούν να παίζουν και θα προστίθενται σταθερά περισσότερες συσκευές. Υπενθυμίζεται ότι οι ελάχιστες απαιτήσεις για το παιχνίδι είναι επεξεργαστής 64-bit και 3GB μνήμης RAM.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα