Το OPPO F9 είναι επίσημο με μικροσκοπικό notch, 6GB μνήμης RAM & πολλά ακόμα

Το OPPO F9 είναι πλέον επίσημο και χρησιμοποιεί παρόμοιο notch με το OPPO R17. Το OPPO F9 μοιάζει πολύ με το OPPO R17 όσον αφορά τον σχεδιασμό, καθώς έρχεται με γυάλινη πλάτη, ενώ οι στεφάνες του είναι σχεδόν ανύπαρκτες, παρόλο που το λεπτό «πηγούνι» είναι ακόμα αισθητά το ίδιο όπως στο OPPO R17. Ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του OPPO R17 επιβεβαιώθηκαν από την εταιρεία μέσω επίσημης καταχώρησης ακόμα και πριν ανακοινωθεί επίσημα το τηλέφωνο, το οποίο θα γίνει στις 23 Αυγούστου.


 

Φαίνεται ότι η OPPO χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο σχέδιο σε πολλές από τις συσκευές της, αν και το OPPO F9 είναι εύκολα αναγνωρίσιμο,από τις οριζόντια ευθυγραμμισμένες κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ το OPPO R17 έρχεται με μια κάθετα ευθυγραμμισμένη ρύθμιση διπλής κάμερας . Το λογότυπο του OPPO περιλαμβάνεται στο πίσω μέρος, ενώ το κουμπί Power / κλειδώματος μπορεί να βρεθεί στα αριστερά. Τα πλήκτρα αύξησης της έντασης ήχου βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου, ενώ η εγκοπή σχήματος (σχεδόν) τριγώνου περιλαμβάνεται στην κορυφή της οθόνης.

oppo f9 1

Αυτή η εγκοπή κρύβει την κάμερα του τηλεφώνου που βρίσκεται μπροστά και ένα ακουστικό που βρίσκεται πάνω από αυτό και είναι σημαντικά μικρότερη από την εγκοπή του OPPO F7, που είναι ο προκάτοχος του OPPO F9. Στην πραγματικότητα, το OnePlus 6T θα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρει μια τέτοια εγκοπή και θα είναι μια βελτίωση σε σχέση με αυτό που έπρεπε να προσφέρει το OnePlus 6, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το OPPO F9 είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας. Η συσκευή διαθέτει μια οθόνη fullHD+ 6,3 ιντσών, ενώ τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή octo-core Helio P60 64 bit από την MediaTek. Η συσκευή διαθέτει μνήμη RAM 4GB / 6GB και επεκτάσιμη αποθήκευση 64GB, ενώ το Android 8.1 Oreo έρχεται προεγκατεστημένο από το κουτί, μαζί με το skin ColorOS της OPPO.

Δύο κάμερες 16 και 2 megapixel περιλαμβάνονται στο πίσω μέρος αυτού του τηλεφώνου, ενώ μια μονή φωτογραφική μηχανή 25-megapixel βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του. Μία υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ. αποτελεί επίσης μέρος αυτού του πακέτου, ενώ μια μπαταρία των 3.500mAh κάθεται στο εσωτερικό αυτού του τηλεφώνου δίνοντας του αυτονομία μιας ολόκληρης ημέρας με μία μόνο φόρτιση. Αυτή η μπαταρία υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση και η συσκευή διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας nano και μια ξεχωριστή υποδοχή κάρτας microSD.Το OPPO F9 ανακοινώθηκε στις εκδόσεις Sunrise Red, Twilight Blue και Starry Purple, ενώ το μοντέλο 4GB RAM του κινητού τηλεφώνου διατίθεται για περίπου 331 δολάρια. Το τηλέφωνο ανακοινώθηκε πρώτα στο Βιετνάμ αλλά θα φτάσει σε πολλές άλλες περιοχές, σύντομα. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα